Вместо да работят по 10 часа на ден за 600 лева, те взели деца да раждат

7
Ама много нахални тези жени!
Ама много нахални тези жени!

Неистова омраза към майките – от страна на държавата и на работодателите! Ама много нахални тези жени!

Вместо да работят по 10 часа ден за 600 лева, те взели деца да раждат, да нарушават графика на работа! Как смеят! Черната точка в досието е сигурна. Имаше и драстични случаи, когато работнички и служителки са карани да обещават, че няма да забременяват, докато работят в определена фирма.

В момента, в който жената признае, че е бременна, работодателят започва да се чуди как да я прецака, защото усеща нейната бременност като провокация и предателство спрямо него. А и тези нахални жени отпуск искат, че и платен!

Колко прекрасно съдът реши, че майчинството не се признава за трудов стаж! Разбира се, откъде накъде… жената да мисли, повече от едно дете да си избие от главата да има, на Европа и на България деца не трябват, има си професионалистки-родилки – на място и идващи от южния континент! Те ще правят деца.

Българските жени трябва да работят докато умрат! А децата им да растат без мама, защото тя трябва веднага да се връща на работа.

И си има обяснение – повечето работодали са „наши“ хора, забогатели съвсем случайно, за тях има една дума: АЛЧНОСТ, АЛЧНОСТ, АЛЧНОСТ!

Детските надбавки и помощи в Българи са мизерни за работещите жени. Единственият стимул остава дългото майчинство. Сега и това искат да им отнемат! Но иначе се оплакват, че работна ръка няма….Срамно!

На България деца не й трябват…не й трябва бъдеще!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари