ВиК - Русе: Кръстовището на "Париж" може да отвори до 30 декември

4
Участъкът е асфалтиран и са поръчани части за светофарната уредба, които ще бъдат монтирани следващата седмица
Участъкът е асфалтиран и са поръчани части за светофарната уредба, които ще бъдат монтирани следващата седмица Снимка: Google Street View

Участъкът е асфалтиран и са поръчани части за светофарната уредба, които ще бъдат монтирани следващата седмица

Очаква се до 30.12.2022 г. кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“ в гр. Русе да бъде отворено за движение, съобщиха от ВиК - Русе на сайта си. Изпълнителите на водния цикъл в Русе припомнят, че срокът на въведената временна организация и безопасност на движението при този обект във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап I – Реконструкция на канализационни колектори и прилежащи водопроводи“ е до 05.01.2023 г.

Въпреки това е възможно движението там да бъде възстановено по-рано. Участъкът е асфалтиран и са поръчани части за светофарната уредба, които ще бъдат монтирани следващата седмица.

Повече информация за предстоящите строително-монтажни работи в рамките на проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД – Русе“ може да получите, като посетите интернет страницата на Проекта на следния адрес: http://opos.vik-ruse.com/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    13
    Чука
    До анонимен: Пълен тъпак. Толкова си прист, че не мога да те обидя. По- добре се виж в огледалото и си кажи името
  • -1
    12
    Кирил Кирилов
    Анонимен, що не си пъхнеш кратуната проста и тъпа в гъза и да дишаш дълбоко?!
  • 5
    11
    До 4
    Не е пи. ди раст уе. Питай баба Вазиленка, Николофзката бръмчалка
  • 2
    10
    Видяхме това сега ...
    На центъра е пълно с хора. Има новогодишна украса. Опашки на павилионите скара-пелин. Времето приятно студеничко. В ресторантите няма места - банкети. Пред "Чикъна" отвън чакащи, а вътре масите заети. Малко по-надолу в заведението горе на етажа също е препълнено и няма места дори на терасата. Имаше място в "Скурито" до Цигуларчето, беше спокойно вътре, ама ни предупредиха, че след 18;30 ще има банкети. Ребрата на скара бяха супер вкусни. Разходихме се по сергиите и се прибрахме вкъщи. Вече сме на домашно вино от грозде на сорта "Карловски мискет" с мезе "Еленски бут". Наздраве!
  • 1
    9
    Анонимен
    Правилно.то само някакви луди коментират в тоя сайт за Русе .Пък те отдавна са се изнесли.То целият град и жителите са му на живопидържащи системи иначе пишат глупости как ,бил пренаселен, как било пълно с коли ,как имало недостиг на жилища,как в супермаркетите имало тълпи от хора.Пък то точно обратното само хора на предпенсионна възраст с побелели коси,пазаруват най евтините боклуци от магазина защото цените са нереално надути.Един от най бедните градове страната с нереално надути цени.Хора мъже и жени до 30 год. възраст защото отдавна деца почти не се раждат.Или който се е родил като е навършил пълнолетие е заминал за столицата или за чужбина.Абсолютна тъпота е това Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари