Затварят за движение кръстовището на булевард „Цар Освободител“ с булевард „Съединение“

3
Строително-ремонтните дейности на ВиК ще започнат в 08:00 часа
Строително-ремонтните дейности на ВиК ще започнат в 08:00 часа Снимка: Община Русе

Строително-ремонтните дейности на ВиК ще започнат в 08:00 часа

За 24 часа се затваря частично кръстовището на булевард „Цар Освободител“ и булевард „Съединение“.

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК за реконструкция на водопроводни и канализационни мрежи, частично и в рамките на 24 часа ще бъде затворен за движение участък от кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и бул. „Съединение“., съобщиха от Община Русе.

Строително-ремонтните дейности ще започнат в 08:00 ч. на 1 октомври като първоначално ще бъде затворена средната лента от уличното платно, а движението ще се осъществява в дясната лента. След приключване на СМР в този участък ще бъде затворена дясната лента, като движението ще се пренасочи в средната. Лявата лента ще бъде изцяло затворена през този период поради изграждане на монолитна шахта и монтаж на арматурен възел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    Orthodox
    Във връзка със споменатия "срок на годност" от 50 до 70 години ще добавя, че основната част от русенската В и К мрежа е именно на такава възраст, понеже е изграждана през 1950-те и 1960-те години. Останалото са по-стари или по-нови съоръжения, но те са сравнително малък процент.
  • 8
    7
    Orthodox
    Хайде всички, които са писали отрицателни постове, да кажат как се сменя водопровод и канал без разкопаване! А за незнаещите един прост факт ще го напомним - в наше време В и К съоръженията имат експлоатационен срок 50 до 70 години (друго нещо са били древноримските акведукти, но...). След това става неприемливо висока честотата и тежестта на авариите, дефектите, течовете, загубите на вода (които впрочем пак ние плащаме) и доста други проблеми, които остарялата В и К мрежа създава. При това положение кажете вие, които плюете по проекта и изпълнителите му (и той, и те си имат кусури, разбира се), какво предлагате - да сменяме тръбите дистанционно, без копаене, или просто нищо да не правим и нещата да стават все по-зле и по-зле?
  • 11
    6
    Голяма ни е тревогата!
    Като затворят от 1-ви града, за 24 часа, как ли ще отидем да гласуваме на 2-ри? Притесняваме се, щото няма да можем да си изберем депутат ...
  • 14
    5
    Az.
    Воден / месечен / цикъл. Все някога трябва да свърши. Не се знае кога .
  • 13
    4
    Моя милост
    И тук на кръстовището не бяха копали ( акали ) и тук ще го направят за да е гадно на Русенци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари