Видими резултати за Батин!

3
Народният представител Пламен Нунев откри нова детска площадка
Народният представител Пламен Нунев откри нова детска площадка

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, кметът на Община Борово Валентин Панайотов и кметът на село Батин (Община Борово) Бахри Ефраимов откриха днес нова детска площадка, изградена със средства от общинския бюджет.

Това стана по време на официална церемония с участието на Негово Високопреосвещенско Русенски митрополит Наум и духовници от Русенска епархия в центъра на населеното място, съобщиха от пресцентъра на партията.

Народният представител акцентира в обръщението си към гостите и местните жители върху постиженията на Община Борово през отминалите 2 години от мандата, както и върху предстоящото – ремонти на основни улици в град Борово и други населени места, реализацията на проекти с европейски средства и пр.
Пламен Нунев пожела кмета на Батин да е активен, както досега и да осъществява успешно плановете си с подкрепата на общинската администрация. Това е залог, че нещата постепенно ще се случват.

„Надсловът от предизборната кампания през 2015 година – „Видими резултати за Батин“, е факт. "Това, което обещахме преди 2 години, вече е реалност. Пазете го и го ползвайте със здраве“, пожела в словото си кметът Валентин Панайотов, като наред с това пожела да в селото да има повече деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари