Валентин Колев е станал зам.-кмет в Борово

1
Бившият зам.-областен управител на Русе е назначен на поста на 1 май
Бившият зам.-областен управител на Русе е назначен на поста на 1 май

Той е назначен на поста на 1 май

Бившият зам.-областен управител на Русе Валентин Колев е назначен за зам.-кмет на Община Борово. Той заема поста от 1 май, след като Ростислав Димитров е напуснал. Любопитното назначение беше обяснено от кмета Валентин Панайотов с големия опит, с който разполага Колев. Колев изпълнява и функцията на административен секретар на ПП ГЕРБ в област Русе, информира Дарик радио

Новият зам.-кмет ще отговаря за административно-правния ресор, хуманитарните дейности и сигурността.

Валентин Колев е роден на 27.10.1957 г. в гр. Ветово. Завършил е висшето си образование в Академия на МВР през 1985 г. През 1992 завършва право. В системата на МВР работи от 1985 г., като е преминал през всички редови и управленски длъжности в Криминална полиция – разузнавач различни степени, инспектор, началник на група, на сектор в районно управление на МВР, а след това и на сектор в регионалната дирекция на МВР в Русе.

От 2000 г. до 2009 оглавява сектор “Криминална полиция”.

През 2020 г. Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество оповести, че Колев е "забравил" да декларира около 44 000 лева и 25 000 евро. Според оповестената информация заместник – областният управител Валентин Колев не е декларирал парични средства по банкови влогове и банкови сметки. Той фигурира в списъка на лицата, не подали ежегодна коригираща декларация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Ivo
    Няма оттърване от тези боклуци,ГЕРБ,Пьлни боклуци!
  • 6
    5
    ...
    Естествено че ще си го кътат. Що мръсна и долна гербаджийска работа е оправил. И най вече, това е най-тъпото и безполезно ченге заемало ръководни постове в местните управление. Десетилетия наред тъпотия, малоумщина и пълна държавна издръжка.
  • 7
    4
    Е, ми така ...
    Борово остана като малък бастион на ПП ГЕРБ. Там Общината все още е под диктатурата на Нунев. Кметът е също от квотата на ГЕРБ, но пък Панайотов явно се оказва читав управляващ. А пък сега е приютен и този зам.-кмет Колев, вероятно временно до изборите през месец октомври т.г., докато ГЕРБ се окопаят отново във върховната власт.
  • 8
    3
    Krasimira Ivanova
    А защо лице, което е навършило 65 години и е пенсионер, трябва да бъде назначено на работа? Защо не се назначи по-млад човек?
  • 15
    2
    Димитров
    Пак го закачиха на хранилка ! С него и без него е едно и също .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари