Ветовчанин отнесе акт за каране на саморъчно сглобено АТВ

0

Спипаха 58-годишен мъж да кара нерегистриран "Нисан"

В гр. Ветово до магазин на ул. "Съединение" по време на движение е установено четириколесно МПС – АТВ, което е без поставена регистрационна табела. При извършена полицейска проверка от автопатрул на РУ - Ветово е изяснена самоличността на водача местен жител на 60 г. Той е обяснил, че управляваното от него МПС е саморъчно сглобено от него с части от вторични суровини. За констатираните нарушения са съставени актове, съобщиха от полицията в Русе.

Образувано е бързо производство по описа на РУ - Ветово за престъплението.

В гр. Сеново, на ул. "Трети март" в близост до жп гара Сеново по време на движение е установен лек автомобил без поставени регистрационни табели. Извършена полицейска проверка от автопатрул на РУ - Ветово е констатирала, че това е автомобила марка „Нисан“, модел „Примера“, управляван от 58-годишен мъж. От извършена справка е изяснено, че автомобилът не е регистриран на територията на република България. Водачът е обяснил, че го е закупил от пункт за вторични суровини в гр. Сеново, за да го ползва за части, като решил да го придвижи до дома си управлявайки го. За констатираните нарушения на водача са съставени актове.

Образувано е бързо производство по описа на РУ-Ветово за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари