70-годишен мъж извърши две кражби и повреди автомобил във Ветово

1
Жена откри цялата си кола надрана навръх Свети Валентин
Жена откри цялата си кола надрана навръх Свети Валентин Снимка: БТА

Жена откри цялата си кола надрана навръх Свети Валентин

Ветовските полицаи са установили 70-годишен мъж, извършил две кражби и повреждане на автомобил.

На 14 февруари т.г. в РУ - Ветово е подаден сигнал за кражба на хранителни стоки от незаключен склад на супермаркет в гр. Ветово. По случая е образувана преписка за изясняване на престъпление по чл. 194 от НК по описа на РУ - Ветово и в хода на реализираните оперативно-издирвателни мероприятия като автор на кражбата е уличен 70-годишен мъж от Ветово, който се е оказал и автор на още едно престъпление, извършено на 14 срещу 15 февруари. За него е заявено на 16 февруари, като предмет на посегателството е станал велосипед тип "бегач" с монтиран двигател с вътрешно горене, който е бил оставен пред дома на собственика в гр. Ветово, съобщиха от ОД МВР - Русе.

По този случай също е образувана проверка и работата по двете преписки продължава в РУ – Ветово.

На 14 февруари в полицията във Ветово жена е сигнализирала, че е открила колата си с марка „Опел“ цялата с надрано покритие, докато е била паркирана зад магазин във Ветово, между 07:20 и 16:30 часа същия ден. По подадения сигнал в РУ – Ветово е заведена преписка за изясняване на престъплението.

В хода на работата си по този случай полицаите са установили, че извършителят е същият 70-годишен мъж от Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари