Възраждане: Борим се да станем първа политическа сила

0
Партията е готова да възобнови преговорите с "Газпром"
Партията е готова да възобнови преговорите с "Газпром" Видео: bTV

Партията е готова да възобнови преговорите с "Газпром"

“Ще бъдем част от новия парламент. Ние се борим да станем първа политическа сила и да управляваме заедно с българския народ”, заяви Деян Николов от “Възраждане” в предаването “Тази неделя” по bTV.

Той подчерта, че “Възраждане” няма да прави никакви безпринципни коалиции, особено с всички тези партии, които вече повече от 30 години убиват България, включително и с последните управляващи, които създадоха всички тези кризи в момента.

“Първото нещо, което предлага “Възраждане” е да възвърнем преговорите с Русия заради енергийната криза”, каза Николов.

Според него “Газпром” е спрял газа за България заради санкциите на Европа и изгонването на руските дипломати.

Русия на практика е един от големите ни доставчици, от които имаме нужда, за да имаме енергийна стабилност. Ние в момента сме скъсали отношения с нея заради не е ясно по какви причини. Важно е да гледаме нашия интерес, а нашите управляващи трябваше да седнат на масата в Европейската комисия в Европейския съюз и да поставят въпроса съвсем директно”, обясни Николов.

По думите му трябва да си оправим отношенията с “Газпром”.

“Ние сме единствената политическа организация, която е независима и може да седне на масата за преговори в момента с “Газпром, добави той.

Според него трябва да се водят преговори с всеки един доставчик на газ.

Дългова спирала

“Вървим към дългова спирала от страна на бюджета. Това започна заради политиката за теглене на заеми при всяка нужда от средства. В момента дефицитът ни е около 5-6 милиарда лева. Прогнозите на Министерството на финансите за следващите 3 години са за около 12 милиарда лева дефицит, което общо взето е гръцки сценарий”, заяви Николов.

Той обясни, че и това е една от причините за искането за влизане на България бързо в еврозоната. “Искат Европейската централна банка да започне да ни финансира този дълг. Това е заложено”, добави Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    daskal
    В конкуренцията на боклука от ГЕРБ ще ви е трудно, но не невъзможно да сте първи. Можете да победите само с омразата си - насъскайте с нея всички свои потенциални избиратели! Те в момента са заслепени от омраза. Омраза към всичко нормално и любов към насилието и отмъщението. И, разбира се, ПАТРИОТИЗЪМ!!! Патриотизъм до посиране!!!
  • 1
    6
    ...
    едва ли би имало по голямо щастие от излизане на страната от евросъюза и нато. но за да осъзнаеш това е неоходим истински интелект.
  • 0
    5
    LOL
    Гласувайте бе идиоти, за възраждане, за герб, за дпс, за итн...няма значение - кукловодите им са едни и същи и "ценностите" също, както е видно "черно на бяло" от гласуванията в парламента :D Мислите, че няма как да стане по-зле? Ами ако копейкин ви изкара от ЕС с някой измислен референдум направо ще има зануляване. Тогава ще ревете на умряло. Честно казано гледайки масовката колко е зле, определено си заслужаваме управниците. Трябват ви празни магазини, долар за 200лв, евро за 200лв и другите такива соц привилегии. Ако имате надежда за евтин ток и парно като през СОЦ-а - забравете, защото държавата го продава извън граница на многократно по-висока цена и няма никакви шансове това да се промени ако ще и Путин да дойде на власт.
  • 0
    4
    12345
    След като гласувах за СДС, после за НДСВ, два пъти за герб (най-големия позор в живота ми) депесарите държат баща ми без дърва, защото е малцинство на село, докато всички турци са обслужени с дърва по цени от 70-80 лв. за кубик. сега ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ, с две ръце, че и ще закарам още 10 човека род до урните. и глупостите на разни уроди от рода копейкин мопейкин изобщо нямат никакво въздействие върху мен.
  • 3
    3
    Бандера
    Само лумпени и клинично доказани дебили може да гласуват за ГМО продуктите на ДС - Бареков, Сидеров, Копейкин, Слави Триф., Пеевски/Доган/Ментата, Иван Каракачанов МВРО, Живковото крило на БКП - ГРОБ, Лукановото крило на БКП - БСП, Решетников/Радев/Янев, Мая - Ма и всякави знайни и незнайни "политици", с татуирани сърп и чук на челата. За съжаление в "малката Виена" гласуващите с рег.номера на колите СС, ТХ, РР, Т са все по-вече и гореизброените партии печелят избори!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари