Вълна от недоволство срещу Стивън Сегал след посещението му в Донбас

9
Холивудският актьор неколкократно нарича силите на Киев „нацисти"
Холивудският актьор неколкократно нарича силите на Киев „нацисти" Видео: NOVA

Актьорът публикува видео от лагера „Оленивка”

Вълна от недоволство срещу американския актьор Стивън Сегал, след посещението му в руски лагер в Донбас, в който загинаха най-малко 50 украински военнопленници. Във видео, публикувано в социалните мрежи, той се разхожда из лагера „Оленивка”, като обвинява президента Володимир Зеленски за руската инвазия в Украйна, информира NOVA.

Холивудският актьор неколкократно нарича силите на Киев „нацисти" и описа военните действия с използваните от Москва пропагандни реплики. Сегал получи руско гражданство през 2016 година и похвали президента Путин, като го нарече „велик световен лидер”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    ::l
    До 3: Пак от фондацията ви $$!
  • -8
    4
    До 2
    Свиквай с това,ако ти е трудно,вземай успокоителни.
  • -8
    3
    До 1
    Пак забрави тази сутрин да си пиеш хапчетата!
  • 9
    2
    Украинците сгрешиха
    много за това , че нападнаха Русия. Лакоми за земя. Сега руснаците се бранят с всички сили срещу тези евреи и неонацисти.
  • 23
    1
    b'Aal
    Браво на Сегал! Намери се човек, който да покаже зверствата на сащниците и на усраинците в усрайна! усрайна трябва да бъде съдена за геноцид над собствения си народ! Сегал, цяла България те подкрепя и продължи по-настъпателно, покажи сащническата инзвазия и сащническите престъпления срещу човечеството, покажи действителната картина на агресора сащ, който пращаше много оръжия и ги подпомага финансово, смени им ръководството на държавата, сащ направи преврат в усрайна! Уродът сащ трябва да бъде показан в целия им "блясък"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари