УМБАЛ „Канев“ продължава кампанията за безплатни гинекологични прегледи

4
Прегледите ще бъдат извършени от д-р Искра Пенева
Прегледите ще бъдат извършени от д-р Искра Пенева Снимка: Dunavmost

Прегледите ще бъдат извършени от д-р Искра Пенева

Отделение „Акушерство и гинекология“ на Университетска болница „Канев“ - Русе продължава кампанията си за безплатни гинекологични прегледи и консултации.

Дамите, които желаят да се възползват от тази възможност ще бъдат преглеждани и консултирани от специалистите акушер - гинеколози на лечебното заведение.

Първите прегледи за месец ноември ще се проведат на 1 ноември /вторник/, от 16:00 ч. – 18:00 ч., в диагностично- консултативния кабинет на АГ комплекса, и ще бъдат извършени от д-р Искра Пенева.

Предварителни записвания ще се правят на 27 октомври /четвъртък/ и 28 октомври /петък/ на телефон: 082 887 520, от 10:00 ч. -11:00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари