Учениците в Русенско преминават на ротационен принцип на обучение

3
През следващата седмица учениците от 6, 9, 10  и 11 клас в СУ "Васил Левски" остават вкъщи
През следващата седмица учениците от 6, 9, 10 и 11 клас в СУ "Васил Левски" остават вкъщи Снимка: iStock

По разпореждане на РЗИ - Русе обучението в областта преминава на ротационен принцип за периода 24.01.2022г. - 28.01.2022г.

Учители побързаха да уведомят своите възпитаници във фейсбук-групите кои точно паралелки ще се обучават в ОРЕС /Обучение от разстояние в електронна среда/ и кои остават присъствено.

В най-голямото училище в Русе - "Васил Левски" децата от 6, 9, 10  и 11 клас преминават в ОРЕС, а присъствено продължават обучението си учениците от 5, 7, 8 и 12 клас, които се тестват. Паралелките от 1 до 4 клас също продължават присъствено.

От 29.01 - 6.02 ще има междусрочна ваканция, за която се чака официална заповед. От 7.02 започва вторият срок.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До "Русенец"
    Който иска да се учи - пак ще се учи, независимо на пейка, в килийно училище, в барака насред Африка или онлайн. Грипни/"дървени" ваканции е имало винаги.
  • 4
    3
    учител
    Отнася ли се за всички училища в Русе
  • -3
    2
    Даскалов
    В училищата е ужас. Много болни ученици и учители. Родители спират децата от училище.
  • 17
    1
    Русенец
    Абе защо карате децата да ходят на училище ?! Я ги затваряйте всичките. Не и трябват умни хора на тази демокрация.А най- странното- колкото по неграмотни стават децата ни, толкова повече вдигат заплатите на учителите ?! Демек, колкото по- некадърно работиш, толкова повече да ти плащат ?! И после- 'що светът няма да свърши ?!?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари