Цветанов очаква ГЕРБ да спечели 8 места в Европарламента

0
Мога да гарантирам, че в нашата листа с кандидати за евродепутати няма да има хора, обвинени за пране на пари, защото това би означавало, че искаме да ги скрием в ЕП, заяви зам.- председателят на ГЕРБ
Мога да гарантирам, че в нашата листа с кандидати за евродепутати няма да има хора, обвинени за пране на пари, защото това би означавало, че искаме да ги скрием в ЕП, заяви зам.- председателят на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

В ГЕРБ очакваме да имаме най-много евродепутати в следващия Европейски парламент. Задължително трябва да имаме поне 6 евродепутати, като по всеобщо мнение 7 души също е напълно реалистична прогноза. Защо да нямаме и 8?

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти в Поморие непосредствено преди старта на областния регионален семинар на ГЕРБ - Бургас, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Според Цветанов европейските избори ще дадат вот на доверие към ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов да продължат да изпълняват своята 4-годишна управленска програма.

В нашата платформа за евровота ще акцентираме върху всички общи цели, които имаме с политическото ни семейство ЕНП. Поредното доказателство за нашата принадлежност дойде от подписването на споразумението със СДС за съвместно явяване на изборите и по този начин се вслушахме в призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол да не се разпиляват десни гласове“, коментира Цветанов. Според него докато ПП ГЕРБ показва какво я обединява с ЕНП, БСП подчертават своите различия с ПЕС и председателя ѝ Сергей Станишев.

Мога да гарантирам, че в нашата листа с кандидати за евродепутати няма да има хора, обвинени за пране на пари, защото това би означавало, че искаме да ги скрием в ЕП“, заяви зам.- председателят на ГЕРБ. „В живота и политиката трябва да знаеш кога е дошъл моментът да направиш крачка назад или настрани, за да продължиш напред. Макар и да не съм нарушил закона, нямаше как да допусна този случай да урони престижа на партията. Аз се интересувам от силата и единството на ГЕРБ, а не от конкретни постове“, обясни Цветанов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари