Не е познал!

0
Падналият от джипката "ангел" от Банкя прати папагалите си в Европарламента да му повтарят опорките
Падналият от джипката "ангел" от Банкя прати папагалите си в Европарламента да му повтарят опорките

Падналият от джипката "ангел" от Банкя трепери от страх.

Пъклените му дела го застигат. Задава се възмездие за дните на небивал и неоправдан разкош и пълна управленска самозабрава. За сметка на държавата и народа. Миските в спалнята му останаха в миналото. Секна и кранчето към чекмеджето с пачките. Купонът за Баце свърши! Сега ближе рани и се чуди за к'во са му тия милиарди, пише Ростислава Иванова във вестник Дума.

С такива кошмари живее днес Бащицата - развенчан и паднал от пиедестала. И резонно влезе в ролята на Оплаквача от Банкя. Впрегна пропагандната машина за лъжи и манипулации, за да се изкара жертва - роля, която също му се отдава. Достатъчно е да си спомним прословутата фраза на един главен секретар на МВР: "Ами аз ги хващам - те ги пускат". Докато беше Величество, се хвалеше от сутрин до вечер от джипката с измислени или раздути управленски успехи на фона на затъващата в бедност и корупция държава. Тогава белким вършеше нещо като строителен надзор на магистралите, за да юрка работниците да не почиват и в празник. Сега мозъчният тръст на партията му е впрегнат ударно да съчинява опорни точки, които лидерът повтаря от сутрин до вечер пред камерата на Севда, докато се набият в канчетата на електората. В помощ, разбира се, идва и БНТ, която на мига отразява умотворенията на бившия Първи. Цялото това активно мероприятие иде да внуши, че Той временно е Никой и скоро пак ще се върне.

За целта фабриката за лъжи трябва да изкара президента изверг, който руши демокрацията, прокарва руски интереси, връща тоталитаризма и мракобесните времена на "комунистическо насилие срещу елита на нацията". Служебният кабинет пък бил предизборен щаб на Радев и изборите щели да бъдат откраднати. Неразбиращите от политика няма как да знаят, че без капка свян приписва собствените си грехове другиму. Изглежда разчита, че и в Брюксел не знаят какви ги е надробил за десет години. Та прати папагалите си в Европарламента да му повтарят опорките. Ама не е познал!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Петима Петко не чакат! - казали медицинските сестри и започнали операцията без хирурга.

Харесай Дунавмост във Фейсбук