Цвета Караянчева: След 2 октомври ще има промяна

0
“Не виждам нищо лошо в коалиционно управление, но то трябва да има ясно разписана програма", допълни бившият депутат от ГЕРБ
“Не виждам нищо лошо в коалиционно управление, но то трябва да има ясно разписана програма", допълни бившият депутат от ГЕРБ Снимка: БНР

Несъгласие с тезата, че след изборите на 2 октомври политическата ситуация ще остане същата изрази Цвета Караянчева.

Не виждам нищо лошо в коалиционно управление, но то трябва да има ясно разписана програма", допълни бившият депутат от ГЕРБ в ефира на БНР

За всички ясно, че оттук нататък България ще се управлява от коалиционно управление, само че това управление трябва да бъде с ясно разписана програма, с ясно разписан цели за своето управление. Не всеки да, мандатоносителят да подписва с отделните партии и всеки да си говори, едва ли не, че няма общо с другия, както се смесиха Ляво и Дясно в това управление без всякакви принципи, без програма, без ясна визия, без познания във съуправлението на държавата, защото видяхте, че самият Кирил Петков стана премиер в нарушение на Конституцията. Всъщност, такова грубо погазване на законите в България никой не си е позволявал. Но няма нищо лошо в коалиционното управление, стига то да бъде ясно разписано така, както ние бяхме направили коалиционно споразумение и с Реформаторския блок във второто правителство на Борисов, и с Патриотичния фронт. Има и казуси, в които може да има допирни точки, затова трябва да има ясно разписана програма“, каза Цвета Караянчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Каква промяна?
    Г-жо Пекинска патицо, поцинкована кофо, ти вече ще станеш от ПКП по-умна ли или какво??? Завинаги ще си останеш ПКП, това ти го каза твоят шеф и ти му се кефиш. Боже, пази България от такива!!!
  • 3
    8
    потрес!
    ПКП! Нагла, неграмотна, тъпа и проста кърджалийска тенекеджийка ,която сикаджийският престъпник назначи на най-високия пост, за срам и резил на многовековната ни държава! А вие като имахте "споразумение" с Реформаторския блок, защо го нарушихте ма, тенекеджийке?! Защо излъгахте и измамихте партньорите си?! За да угодите на Свинската Цаца, че да не ви търси сметка за грабежите и престъпленията, нали?! Виж какво, нищожество! Въпреки перлите, фасона, прическата и скъпите дрехи, ти си оставаш ПКП и такава ще си отидеш от този свят! С позора, който ти лепна не някой политически опонент и враг, а лично твоят сикаджийски бос и свиреп престъпник от подземния свят, който ограби и срути държавата ни!
  • 1
    7
    Върбан прасков
    ПКП ПКП
  • 6
    6
    джони
    Абе кажи го както е: проста кърджалийска путка.
  • 1
    5
    Този
    Кво е хубавото бе приятел а за някой неща може би става ама те простите се раздават може ида си прав
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари