Цената на гласа стигна до 100 лева

2
МВР започва акция в цялата страна срещу купуването на гласове
МВР започва акция в цялата страна срещу купуването на гласове Снимка: БГНЕС / Архив

МВР започва акция в цялата страна срещу купуването на гласове

Повишена е цената на купения глас, като в момента се плащат 100 лева, за да се гласува за определена партия, каза днес пред "Нова телевизия" заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев. Той поясни, че наред с познатите схеми се наблюдават и нови.

Една от тях е частни фирми да получават общински поръчки с условието част от сумата да се върне, за да се използва за купуване на гласове за партията, от която е кметът. Станев допълни, че се работи по доказването на няколко подобни случая.

Заместник-главният секретар на МВР обяви, че утре сутринта започва акция в цялата страна срещу купуването на гласове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    daskal
    Ето защо мутрите, които купуват гласове, имат интерес от ниска избирателна активност. Колкото по-ниска - толкова по-евтино и ефективно за тях. Това напомням на негласуващите.
  • 3
    2
    До 1
    Когато си под дулото на автомата,не искаш копейки...
  • 3
    1
    Какъв народ сме ?
    Алчен и продажен. Как може руснаците в Източна Украйна да гласуват на Референдума без да съм прочел нито в една медия , че гражданите живеещи там са взели дори и една копейка подкуп !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари