Най-много сигнали за купуване на гласове има срещу ГЕРБ и ДПС

1
Връщането на хартиената бюлетина е активизирало опитите за манипулиране на вота
Връщането на хартиената бюлетина е активизирало опитите за манипулиране на вота Снимка: БГНЕС / Архив

Връщането на хартиената бюлетина е активизирало опитите за манипулиране на вота

Най-много сигнали за търговия с гласове са получени срещу ГЕРБ и ДПС. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, предаде БНТ.

Той изрично подчерта, че става въпрос за сигнали, „а дали реално са купувани гласове, ще се установи със съдебните актове“.

Демерджиев добави, че „почти няма“ партия участничка в изборите, срещу която да няма подобни сигнали. Той сподели, че са се потвърдили опасенията му за нарастване на опитите за търговия и манипулиране на вота с връщането на хартиената бюлетина. Но похвали органите на МВР, че е задържала много повече заподозрени и са образувани двойно повече досъдебни производства.

Канонадата от бомбени заплахи срещу училища в изборния ден е преустановена. В рамките на изборния ден е имало само два сигнала за бомба и нито един от двата не е бил към училище, в което се гласува.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Песимист
    Хартиената бюлетина помогна много на ГЕРБ,хартиената коалиция си изигра ролята,нищо че по вечето гласували са избрали машините..
  • 5
    2
    daskal
    Ама ние така искаме! 70% си седим вкъщи, не гласуваме, но после псуваме. Щото няма избор! И щото сме умно интелигентни, нали?
  • 13
    1
    Хаха
    Добър ден. Не мисля че някой се съмнява че ГроБ и мангалите от дпс няма да водят класацията за купуване на гласове
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари