Трима души пострадаха при катастрофа в Русе

7
Инцидентът е станал на улица "Сърнена гора" в района на кръстовището улица "Лозен планина"
Инцидентът е станал на улица "Сърнена гора" в района на кръстовището улица "Лозен планина" Снимка: Архив

Трима са леко пострадали при пътен инцидент вчера вечерта в Русе

На 14 май около 19:40 часа е постъпил сигнал за възникнал пътен инцидент с пострадали в град Русе, по улица "Сърнена гора" в района на кръстовището улица "Лозен планина".

Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са изяснили, че катастрофата е станала между две коли, като лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация, с водач на 18 години, навлязъл в кръстовището от ул. Сърнена гора, сигнализирана като път без предимство и е блъснал движещ се по улица "Лозен планина" автомобил „Опел Вектра“, управляван от мъж на 25 години.

При произшествието са леко пострадали двамата водачи и пътничка от опела. Шофьорът на фолксвагена е с контузия на очна ябълка и е настанен за наблюдение в болница „Канев“. Другият водач е освободен с контузия на рамо, а жената с контузия на главата, също е освободена за домашно лечение.

Произшествието е документирано от полицаите, като причина се посочва - нарушаване на правилата за предимство от страна на водача на голфа. Пробите за алкохол са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари