Томислав Дончев: Липсата на политически опит на Габровски може да се каже позитив

0
Всички лидери и политици в парламента трябва да спрат да тропат с краченце и да се фокусират върху това, за което са ни пратили хората, заяви депутатът от ГЕРБ
Всички лидери и политици в парламента трябва да спрат да тропат с краченце и да се фокусират върху това, за което са ни пратили хората, заяви депутатът от ГЕРБ Видео: NOVA

Ситуацията е извънредна. Тя предполага подобна асиметрична мярка, каза още депутатът от ГЕРБ

"Няма школа за министър-председател. Понякога човек с благородна професия може да се окаже лечител на болната политическа система." Така Томислав Дончев от ГЕРБ коментира в ефира на NOVA решението на партията да издигне проф. Николай Габровски за премиер.

Не стремежът към власт е най-важен. Не личното его. Време е да се сложи край на политическото противопоставяне”, допълни Дончев.

"Липсата на политически опит на Габровски може да се каже позитив - да даде пример на всички партии, че смисъл на политиката е да се провеждат добри решения за хората, а не състезание по надвикване и обиди”, смята още депутатът от ГЕРБ.

“Ситуацията е извънредна. Тя предполага подобна асиметрична мярка. Да, тя може да донесе щета на партиен интерес, но мисля, че това е решението, което е добро за България”, посочи още той.

Според него профилът на правителството трябва да бъде експертен - “политически необагрен”.

Един екип, за да започне да дава резултати, са нужни около 2-3 месеца. Не е сериозно към хората, които ще бъдат поканени на разговор, да се постави период по-кратък от 1 година”, посочи още Дончев, в коментар за давността на правителство с мандат на ГЕРБ. И обеща: “Ние направихме всичко възможно в тези 2 месеца, ще направим всичко възможно тази последната 1 седмица”.

И още, той се обърна с призив към всички лидери и политици в парламента. “Трябва да спрат да тропат с краченце и да се фокусират върху това, за което са ни пратили хората. За някои може да е шоу, като гледат какво става в парламента, за други е гнусно и тъжно”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    jJjj
    дончеф, имате опит и следователно - не ставате повече за политиката! Време е за такива, които нямат опит да са в политиката! :D :D
  • 4
    2
    Недоумяващ
    Томка,вие наистина ли мислите да управлявате страната,кажи,ама честно??
  • 4
    1
    сащ са сатанисти
    Изказването на либерал дончеф е директно за бисерите! Липсата на опит е било позитив! Това е в топ 10 по тъпота за това хилядолетие! Като ретроспективно погледнем 15те години управление на банкянския с кюлчетата - виждаме калинките навсякъде по държавните трапези! Е, без опит са назначавани, защото либерал дончеф изплю камъчето 15 години по-късно!! Цитирам пак тази топ 10 есенция/бисер за това хилядолетие: "Липсата на опит е позитив"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари