Тираджия е карал неадекватно преди инцидента на пътя Русе - Бяла

2
На завой шофьорът е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в идващата молдовска цистерна
На завой шофьорът е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в идващата молдовска цистерна Видео: Русе Медиа

На завой шофьорът е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в идващата молдовска цистерна

Тежка катастрофа между два чуждестранни камиона затвори пътя Русе - Бяла край Волово.

Инцидентът стана малко преди 9:00 часа в участъка между Волово и първия разклон за Борово.

Румънски камион, управляван от турски водач, е пътувал в посока Русе. Той е бил натоварен с авточасти. По разкази на очевидци, движили се зад него, шофьорът е карал неадекватно и е криволичил често. На завой той е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в идващата молдовска цистерна. При удара цистерната се е обърнала в дерето и част от товара ѝ се е разтекла, информира Русе Медиа.

Това е наложило на място да бъде изпратен и екип на пожарната, но товарът се е оказал 25 тона растително масло. Въпреки това огнеборците са обезопасили мястото, тъй като е имало и разлив на гориво от резервоарите.

Двамата водачи са тествани за алкохол и наркотици, като пробите им са отрицателни. Откарани са за преглед в болница, като по първоначални данни е пострадал само единият водач – мъж на 42 години, с фрактура на крайник.

Заради катастрофата са въведени обходни маршрути в участъка Обретеник - Бяла. Шофьорите на леки автомобили да се движат по обходния маршрут: Батишница – Борово – Бяла. Тежкотоварните автомобили преминават по обходното трасе: Обретеник – Ценово – гара Бяла и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    6
    Може, може
    Чета коментарите и не мога да разбера каква е тази древноримска титла "ТираджиЙ"? Колкото до това Русе да се сдобие със средства за инфраструктура, начини има, като първият е да се измете всичко от "Кораба" веднага, а не да се чака чак есента. Също така е необходимо русенци да си извадят главите от пясъка, където са ги заровили отдавна и да си припомнят как на 10 февруари 1988 г. на площада се събират 2000 - 3000 души, които открито заявяват своите искания и претенции към управляващите. Обвиняват ги в невъзможност да се справят с проблема и да защитят интересите на гражданите, скандирайки "Демонтаж" на комунистическата система". Къде са днес русенци?
  • 11
    5
    Русе
    Щяха да са ИДИОТИ ако не бяха УБИЙЦИ
  • 13
    4
    Дай
    Тези тираджий трябва да ги вкарат в релси
  • 20
    3
    Ганчо
    До 2 - в Гюргево и улиците асфалтираха, и нови направиха ... ама таксите от моста си остават в общината им.
  • 13
    2
    Русчукъ
    Защо непрекъснато се занимавате със неадекватници ? Например в Гюргево отварят до края на март тази година два нови мола. В Русе кога отвориха нови молове през последните години ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари