Тежък инцидент шокира жителите на квартал “Дружба“

26
Мъж падна от петия етаж на блок в Русе
Мъж падна от петия етаж на блок в Русе

Тежък инцидент със загинал шокира днес по обед жителите на квартал “Дружба 1“ в Русе 

Сигнал за мъж, паднал от петия етаж на блок 10, е бил подаден от съседи на тел.112. На място са били изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“, които само са констатирали смъртта му. Извикани са и криминалисти, а районът бе отцепен.

По първоначална информация загиналият е 39-годишният Ивайло Димов, собственик на строителна фирма. По думи на съседите не е имал финансови, здравословни или лични проблеми. Семеен, с две деца, като дори последните месеци е купил картинги за децата си. Винаги е успявал да намери обекти и да осигури работа за строителните си работници. Самите те бяха шокирани от трагедията, предаде Русе Медиа.

Ивайло Димов е живеел на третия етаж в блока, където има апартамент, а инцидентът е станал в съседния вход в мансардно помещение. То е било собственост на Димов, който го е ремонтирал за отдаване под наем. По външните части на перваза и дограмите има множество кървави следи, които породиха съмнения, че може мъжът да е бил убит.

Източници от полицията отхвърлиха версията за убийство и обясниха, че се работи по версиите за инцидент и самоубийство, като по-вероятна е втората. По неофициална информация на Русе Медиа в момента на инцидента в помещението не е имало други хора, а вратата е била заключена отвътре.

Разследването по случая продължава, извършват се процесуално-следствени действия от криминалистите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари