Таксиджия не спря на "Стоп" и преобъръна миниван на пътя

0
Таксиджия не спря на "Стоп" и преобъръна миниван на пътя
Снимка: БГНЕС

Миниван "Мерцедес" затвори като барикада улица в Благоевград, след като бе ударен от не спряло на знак "Стоп" такси, за щастие при зрелищната катастрофа няма пострадали, съобщава "БГНЕС"

Куриозното пътно-транспортно произшествие стана към 14.30 часа днес на кръстовището между улиците "Евтим Драганов" и "Места" в квартал "Грамада".

Мерцедесът се движи по ул. "Евтим Драганов", тъкмо минава през кръстовището с ул. "Места", когато е ударен в задната си част от идващият му отдясно таксиметров автомобил Сеат "Ибиса". В таксито има клиент, но водачът му не спира на знак "Стоп". Сеатът удря в задната част почти преминалия през кръстовището мерцедес, в който освен водача пътува и момиче. При удара отзад мерцедеса се завърта, преобръща и застава на лявата си странична част. Така на практика затваря улицата. Куриозното е, че при преобръщането си мерцедеса застава на косъм от паркиран друг автомобил, който не е ударен. Полицията изяснява произшествието, ще тества и двамата водачи за употреба на алкохол.

Живущите около кръстовището се оплакаха, че знакът "Стоп" е много навътре на тротоара и не се вижда добре и от козирка на къща от движещите се по ул. "Места" водачи на автомобили.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари