Зрелищен бой между украинец и българин в центъра на София

50
Не става ясно каква е причината за инцидента
Не става ясно каква е причината за инцидента Снимка: Кадър от Парламент / You Tube

Свиреп бой между украинец и българин в центъра на София

Сбиването става на столичната улица “Раковски” пред сградата на министерството на финансите, пише Gospodari.com

От кадрите се вижда как българин крещи и ръкомаха срещу шофьора на спрян “Мерцедес”. В сцената активно участва и жена в розово сако на страната на българина. Виждаме агресивния нашенец да се крие зад гърба ѝ, което предизвика гнева и подигравките на потребители в социалните мрежи.

Не става ясно каква е причината за инцидента, но автомобилът е спрял насред улицата, докато двамата разярени мъже се налагат един друг.

“Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе” крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята.

Ей това са украинците, виждате ли”, чуваме българина да обяснява на събралите се сеирджии, след като се изправя. Чува се и глас “Айде спрете го да го пребием”. А когато украинецът потегля с колата си от мястото, посяга и чупи страничното му огледало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    xyu
    Къде го видяхте да се крие незнам, просто жената иска да е на първи ред. Момчето мн добре си държи дистанция за да го прецени.
  • 2
    9
    007
    Вадете кирките и бой по нациста
  • -1
    8
    Някой
    Що не ходи да скача на магналите?!Нали и тях ги храним???Нали ядат от нашите данъци???Що не скочи на 5 мангала да си търси парите?!
  • 0
    7
    Някой
    До коментар 1....кого храниш ти ве скъсаняк,ЕС им дава пари за издръжка,а 40-те лева са за хотелиерите,не за тях.Ти колко данъци плати на държавата и колко осигуровски ската?Ти май си поредния празноглавец от Възраждане.
  • 3
    6
    whoever
    Съжалявам, че не мога да почерпя едно уиски нашия човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари