Среднощен екшън с пияна шофьорка в Русе

4
43-годишната жена е опитала да избяга от проверка на пътя и отказала да даде проба, напада и обижда полицаи
43-годишната жена е опитала да избяга от проверка на пътя и отказала да даде проба, напада и обижда полицаи Снимка: Dunavmost / архив

43-годишната жена е опитала да избяга от проверка на пътя и отказала да даде проба

На 5 август около 00:10 ч. в областната дирекция на МВР в Русе е постъпил сигнал за лек автомобил с марка „Опел Зафира“, движещ се из град Русе, управляван от жена в нетрезво състояние.

Веднага е подадена информацията към дежурните полицейски наряди за установяване на въпросното превозно средство и извършване на проверка на водача. Екип служители от групата за охрана на обществения ред при Първо РУ са засекли посочения автомобил на ул. Кръстец, да се движи в посока ул. 24-ти май. Те са видели, че колата действително се управлява жена и са предприели действия за спиране и извършване на проверка. Полицаите са подали звуков и светлинен сигнал, но автомобилът ускорил скоростта си и продължил движението си по ул. Клисура, където малко след това спрял. Водачката слязла и тръгнала да върви пеш по улицата, вероятно за да осуети проверката, но полицейските служители са я спрели и са й поискали документите за самоличност, като им направило впечатление, че тя лъха на алкохол. В този момент жената започнала да буйства, да крещи, да ги обижда и да вика срещу тях. Това нейно поведение наложило да бъде задържана.

Изяснено е, че тя е русенка на 43 г. На място е изпратен и екип на сектор „Пътна полиция“, който да извърши проверка на жената за алкохол. Тя обаче е отказала да даде проба за алкохол. Продължила да се дължи грубо и арогантно и с пътните полицаи, да ги обижда и да ги псува. Била е отведена в Първо РУ, като при влизане в сградата на управлението е ритнала в областта на коляното един от полицейските служители.

По случая, срещу 43-годишната, е образувано бързо производство за престъпление по чл.325, ал.2 вр. ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Гражданин
    Всъщност това което е писал авторът на статията, не съм убеден че е истина.Поне е силно преувеличено поведението на жената.Това е гледната точка на полицията.А те винаги са прави.Когато стигнат нещата до съд вторият екип на полицията в случая пътната ще свидетелства в полза на първият екип.И така процедират и съдът го приема,въпреки че на практика е конфликт на интереси
  • 2
    3
    ники до 2
    https://www.dunavmost.com/novini/shefat-na-kat-ruse-stava-nachalnik-na-ru-vetovo
  • 24
    2
    Среднощен Йекшън по...
    Среднощен екшън с пияна шофьорка в Русе?!? Наистина ли? И това е всичко от сводката на "Пътна полиция" Русе за снощи?!? Тогава питаме ОТНОВО Главен инспектор Михаил Манов - Шеф на Пътна Полиция - Русе: Кои бяха "състезателите" с пистови мотори, които дори не дочакаха да стане 23.00 ч, целящи не толкова да се състезават помежду си, колкото да се гаврят с русенци, умишлено вдигайки невъобразим шум по ЦЕНТРАЛНИТЕ УЛИЦИ на града?!? КОИ са тези няколко "състезателя" и защо Пътна Полиция ги търпи от години? Имат ли някаква връзка състезаващите се с контролните органи и защо се чувстват безнаказани и недосегаеми, подобно на турски тираджия на бул. "България"? Докога трябва да ги изтърпим, шеф Манов?!? Питаме и няма да спрем да питаме, докато не видим Пътна полиция да си върши работата.
  • 33
    1
    Миро
    В сливенския затвор ще я научат на обноски! В Щатите като нищо щея отстрелят за такова поведение и съпротива при арест!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари