Спипаха шофьор без книжка на пътя Сеново - Глоджево

1
Започнато е бързо полицейско производство
Започнато е бързо полицейско производство Снимка: БГНЕС / Архив

Започнати бързи полицейски производства

На 10 януари около 23:00 часа, при извършване на обход на път № 2003 - от гр. Сеново в посока гр. Глоджево, на около 1 км разстояние от табелата за гр. Сеново, дежурния автонаряд на РУ - Ветово е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация, управляван от 28-годишен от гр. Сеново.

При извършената полицейска проверка е констатирано, че водачът на превозното средство е неправоспособен, не притежава свидетелство за управление. След направена допълнителна справка в масивите на МВР е установено, че той извършва това деяние в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без да притежава СУМПС и има издадено наказателно постановление, връчено през октомври м.г. и влязло в сила в началото на ноември.

Униформените са документирали случая, материалите са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство по описа на РУ – Ветово.

На 11 януари в 15:30 часа в гр. Бяла на бул. Стефан Стамболов, служители на РУ - Бяла спират за проверка лек автомобил „Пежо Партнер“ с великотърновска регистрация и установяват като водач мъж на 54 г. от Бяла. От извършената проверка става ясно, че превозното средство, което 54-годишния управлява, е снето от регистрация МПС.

Случаят е документиран от униформените и по него образувано бързо производство по описа на РУ – Бяла

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари