Хванаха шофьор без книжка за пореден път в Сеново

0
41-годишният мъж никога не е имал книжка, но е хващан и друг път зад волана
41-годишният мъж никога не е имал книжка, но е хващан и друг път зад волана

41-годишният мъж никога не е имал книжка, но е хващан и друг път зад волана

На 22 юли в гр. Сеново служители на РУ – Ветово са установили мъж да управлява автомобил без шофьорска книжка за пореден път.

При полицейските действия е документирано, че на 22 юли в гр. Сеново, на улица "Христо Ботев", около 11:00 часа 41-годишен мъж от град Сеново е управлявал лек автомобил „Опел Корса“.

При проверката е изяснено, че никога не му е издавано свидетелство за управление на МПС, но има издадено наказателно постановление по описа на РУ - Ветово, което му е връчено и е влязло в сила на 02.09.2022 г. за извършено от него нарушение по чл. 150 от ЗДВП - управление без издадено валидно свидетелство за управление на МПС.

Установеното е документирано и срещу водача е образувано бързо производство за престъпление, за което е уведомен и дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Амиии
    Потупайте го по рамото и пак го пуснете!!!!Абе в каква държава живеем??????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари