Шокиращ случай: Русенка с 4,29 промила алкохол блъска коли на паркинг

2
Жената е само на 25 години, а вече успя да втрещи русенските полицаи
Жената е само на 25 години, а вече успя да втрещи русенските полицаи

За поредния случай на пияна шофьорка в Русе съобщава полицейският пресцентър. Този път обаче жената дори не успяла да тръгне от паркинга пред заведението, в което се напила до неузнаваемост - 4,29 промила алкохол в кръвта

В неделя около 01:10 ч. екипи на полицията са били пратени на ул. „Академик М. Арнаудов“ в Русе, на паркинг на заведение, във връзка с подаден сигнал за пътен инцидент и водачка във видимо нетрезво състояние. На адреса първи е пристигнал екип от Второ РУ, който е запазил местопроизшествието, след което и пътни полицаи.

Униформените са изяснили, че 25-годишна жена от Русе е управлявала лек автомобил „Хюндай Акцент“ с русенска регистрация и се е опитала да излезе от реда на паркираните автомобили, при което е ударила спряна пред нея друга кола. При последвала проверка с техническо средство, полицаите са констатирали наличие на алкохол от 3,44 на хиляда в издишания въздух. Жената е била задържана и съпроводена до болница „Канев“, където е дала кръвна проба. Извършеният анализ на пробата е установил концентрация от 4,29 промила. Случаят е документиран от екипа и материалите са предадени на разследващ полицай, който е образувал бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК, срещу 25-годишната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари