Русенски полицаи спипаха пиян шофьор на улица "Тулча"

1
В кръвната проба на 31-годишния русенец е установена концентрация на алкохол от 1,61 на хиляда
В кръвната проба на 31-годишния русенец е установена концентрация на алкохол от 1,61 на хиляда Снимка: Dunavmost / Архив

В кръвната проба на 31-годишния русенец е установена концентрация на алкохол от 1,61 на хиляда

На 21 януари в 23:10 часа в Русе на улица "Тулча" автонаряд на Второ РУ е спрял за проверка автомобил "Фолксваген Голф“, с русенска регистрация.

При полицейските действия се установява, че водач на превозното средство е 31-годишен русенец. Полицаите са усетили, че мъжът лъха на алкохол и при последвалото тестване с техническо средство дрегерът е отчел концентрация над 1.2 промила.

За констатираното нарушение на шофьора е съставен акт и му е издаден талон за кръвна проба. От направеното впоследствие изследване на дадената от него проба е установена концентрация на алкохол от 1,61 на хиляда.

Случаят е документиран, като е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари