Нервен шофьор удари бус и се заби в стълб в Хасково

0
Шофьорът е избягал, след като е ударил бус, помел е загражденията и се е забил в стълб
Шофьорът е избягал, след като е ударил бус, помел е загражденията и се е забил в стълб Снимка: Haskovo info

Шофьорът е избягал, след като е ударил бус, помел е загражденията и се е забил в стълб

Лек автомобил Фолксваген причини следобед катастрофа на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ в Хасково.

Колата е ударила предницата на микробус, след което е помела заграждения и се е спряла в уличен стълб. Очевидци разказа, че шофьорът е карал много нервно още от района на полицията, пише Haskovo.info.

След това е минал на червен светофар, ударил се е в буса, вдигнал се е на две гуми и се е забил в оградите и стълба. След това водачът е излязъл от колата и е побягнал в посока квартал „Хисаря“.

Насъбралите се хора се обадиха на спешния телефон 112, като очакваха пристигането на полицаите. В района има камери от видеонаблюдението на общината, което беше използвано от полицаите са изясняване на катастрофа, която стана вчера на същото място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари