Семейство отглежда 15 дръвчета с лимони в Пловдивско

6
По думите ѝ цитрусите издържат до минус 6 градуса
По думите ѝ цитрусите издържат до минус 6 градуса Видео: NOVA

Климатичнтите промени и у нас са на път да объркат всичко в природата.

Дори теорията, че в България не могат да се отглеждат цитруси заради студа и липсата на топлина, вече се опровергава от редица находчиви стопани, които в дворовете си успяват да отглеждат лимони, кивита и дори бананови палми, които раждат плодове.

В двора на семейство Еневи в пловдивското село Трилистник безпроблемно се отглеждат лимони. "Не изискват много грижи дръвчетата. Имаме над 15 от тях. Дори за наесен имаме вече окоренени, които ще дават плод", сподели Таня Енева, предава NOVA. По думите ѝ цитрусите издържат до минус 6 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Мюмюн
    Аз си отглеждам един рязан банан 🍌 напишете и една статия за него малоумници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари