Седмичен хороскоп за 9 - 15 август 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Стрелецът ще има проблеми, изненадващи срещи за Везните

ОВЕН: ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата се радвате на добри приходи. Ако сте съумели да избегнете неправилните решения, ще получите важна информация и ще си направите верните изводи как да действате в бъдеще. От понеделник стабилизирайте постигнатото на работното си място. Разрешете стари делови проблеми, които не търпят ново отлагане, за да не ви създадат неочаквани пречки през следващите месеци. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени, въпреки че сте подвластни на много противоречия, създадени от вас. Привидно всичко ставащо е обичайното и се усещате стабилни, но сте напрегнати.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Песимистичното настроение ще прерасне в депресия. Заредете се с оптимизъм, за да не се разболеете, защото трудно ще се възстановите.

Любов: Ако сте необвързани, е време да помислите дали искате да останете сами, или е настъпил моментът за промяна в личния ви живот. Не пропускайте романтична вечеря на любимите си хора.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИЯ

Работа: В дните от четвъртък емоцията отново блокира шансовете ви за успех, ако не я овладеете. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете проблемите си. От понеделник промените са непрекъснати. Бъдете делови и умерени в думите си. Същото важи и за отношенията с хората от деловото и от роднинското ви обкръжение. Пазете се от партньори, които сте предизвикали с действията си и манията за величие, която, ако е изявена, ви вреди. За ваша изненада събития, които не са ви приятни, започват да завладяват вашия защитен свят, но може да се окажат полезни. Бъдете внимателни.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки нервното напрежение, но сте преуморени и е време да помислите за отпуска си. Бъдете отговорни към себе си.

Любов: Семейните да се предпазват от флирт, който ще се превърне в сексуална връзка с разрушителна сила и ще съсипе брака им.

БЛИЗНАЦИ: РАЗГОВОРИ

Работа: Първите дни на седмицата носят полза на заетите в областта на банковото дело и финансите, които могат спокойно да прегледат натрупаните документи, стига да са склонни да се лишат от почивката си. Проведете полезни служебни разговори. Партньорските ви отношения са активни. Ще се стремите към ред и практичност. От понеделник се налага да работите в подкрепа на свои колеги, които според вас не заслужават помощта ви. Направете го, за да си спестите бъдещи упреци. Бъдете коректни и спазвайте изискванията, наложени на работното място. Не е изключено привидно обещаващо неочакваности запознанство по време на делова среща.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради собствената ви неувереност и песимистичното ви настроение, за които нямате причина и сами си създавате проблемите.

Любов: Вечерите очаквайте приятно запознанство и романтична вечеря. Те ще ви възвърнат спокойствието. Несемейните да бъдат предпазливи към новите си познати.

РАК: СДЪРЖАНОСТ

Работа: Неизвестно защо и неочаквано за вас животът ви се развива различно от представите и плановете ви за първите дни от седмицата. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и тактично възприемане на мнението на колегите ви ще бъдат оценени. От понеделник имате възможност да завършите вече започнати задачи. Направете крачката към осъществяване на разработени и одобрени проекти. Не е изключена възможността да поставите началото на перспективна дейност, която може да обмислите днес с помощта на приятели и делови партньори. Овладейте емоцията.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради невъзможност да разберете какво става около вас. Предпазвайте се от проблеми със стомаха, особено ако имате хронично заболяване.

Любов: Влюбени сте, но не сте готови да покажете чувствата си и наранявате любимите си хора. Ако търсите своята половинка, избягвайте язвителните забележки към новите си познати.

ЛЪВ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От четвъртък се пазете от запознанства, които не ви допадат. Интуицията ви пази от провали в делово отношение заради доверяване на неподходящи партньори или на непознати хора, които ви представят с перспектива за сътрудничество. Не се замисляте, че неочаквано може да се провалите. Забравете порива си. От понеделник сте готови за активна работа, но не ви съветвам да се напрягате много. Не отказвайте помощ на близки или приятели.? Деловите предложения от познати и проверени партньори заслужават вниманието ви и ако ги приемете, ще ви донесат добри приходи в следващите дни.

Здраве: Здравето ви е стабилно и нямате причина за оплаквания, но липсата на разбирателство в личен план ви изнервя и потиска. Ако не сте обичани, се поболявате.

Любов: Чувствата ви са споделени, ако сте преодолели напрежението от изминалите дни, не сте затворени в себе си и сте изяснили отношенията с брачната или интимната си половинка.

ДЕВА: АКТИВНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата бъдете активни, за да отхвърлите служебните си задачи. Находчивостта ви и правилната оценка на ставащото ще ви позволят да подобрите финансовото си състояние. Напрежението ви пречи да запазите спокойствие, но ви съветвам да го постигнете на всяка цена. От понеделник се овладейте, защото сте подвластни изцяло на емоцията, която е причина да сте прекалено напрегнати. Не е изключено усложняване на отношенията с колеги и делови партньори. Обмислете създаването на нови взаимоотношения. Намерете най-краткия път за подобряване на материалното си положение.

Здраве: Здравето ви е както винаги стабилно, ако не си създавате напрежение заради желанието си да подредите живота на околните и на планетата така, както вие си го представяте.

Любов: Избегнете неочаквани проблеми у дома. Не обиждайте близките си и любимите си хора само защото сте заядливи и се ядосвате от най-малката забележка.

ВЕЗНИ: СРЕЩА

Работа: Началото на седмицата позволява да осъществите намеренията си в професионален план. Денят е идеален за първа среща и изненадва с неочаквани делови запознанства. Не са изключени непредвидени разходи. От понеделник разговорите, наложени ви от ръководството, няма да ви харесат. Искате да постигнете целите си, но срещате непрекъснато противопоставянето на хората около вас. Колегите ви отказват да ви подкрепят. Не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при изпълнение на задачите ще ви помогне да избегнете грешките.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се впечатлявате от трудностите. Знаете, че са преодолими, но сте нестабилни психически заради срещи с непознати хора.

Любов: Разправиите са заради получени от вас пари, които са засилили алчността на близките ви. Не харчете дори и ако манипулират брачната ви половинка.

СКОРПИОН: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От четвъртък се придвижвате бавно нагоре по професионалната стълбица. Налага се да изживеете? напрегнати дни. Не рискувайте и запазете спокойствие, колкото и да не одобрявате ставащото около вас. От понеделник, вместо да се вживявате в отминалите трудности, посветете времето си на обсъждане на бъдещи задачи, които сте планирали отдавна, но още не са започнати. Кратките срокове изискват бързо да ги завършите. Бъдете готови да помагате на колегите си. Вслушвайте се в съветите, които ви носят полза и ви помагат да направите нов скок по пътя на професионалната си реализация.

Здраве: Здравето ви е отлично, но сте податливи на депресивни състояния, защото се вживявате в проблемите си, които не ви засягат и не е възможно да сте полезни.

Любов: Имате възможност да прекарате вечерите със семейството си. Не лишавайте близките си от присъствието си. Несемейните може да срещнат подходящия партньор.

СТРЕЛЕЦ: ПРОБЛЕМИ

Работа: За ваша изненада от първия ден на седмицата ви предстои разрешаване на неотложни делови проблеми, които неизвестно защо пренебрегвахте. Очаквайте добри приходи. Много от вас ще получат хонорарите си, които позволяват да отидете на почивка. От понеделник се съсредоточете? в служебните си задачи. От вас се иска да се справите бързо и вечер да се отдавате на заслужена почивка. Следобед на някои представители на знака ще им се наложи да извършат спешен ремонт в офиса, който не бива да отлагат. Помислете какво е необходимо да предприемете, за да тръгнете в нова посока. Разпределете правилно силите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради създаденото напрежение. Уморени сте и имате нужда от почивка, за която близките ви ще ви подкрепят.

Любов: Семейните да се предпазват от флиртове и изневери, които са типични за тях, ако имат щастлив и хармоничен брак, а през седмицата са податливи на ухажвания.

КОЗИРОГ: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която обърква плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Помнете, че сте склонни да се обвързвате с неподходящи партньори. Въздържайте се от вземане на важни решения. Съсредоточете се в завършването на текущите си задачи. От понеделник ще получите изненадващо предложение за изгодна работа, но с парите ви съветвам да бъдете внимателни. Не харчете в очакване на бъдещите приходи, които няма да дойдат скоро.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Пазете се от травми при ремонти у дома. По-добре ги отложете, защото трудно ще излекувате евентуалните наранявания.

Любов: Имате възможност да засвидетелствате чувствата си на любимия човек. Направете го тази вечер. Отношенията с брачната ви половинка са повлияни от нечии интриги.

ВОДОЛЕЙ: ВНИМАНИЕ

Работа: В дните от четвъртък бъдете внимателни и предпазливи. Избягвайте излишните разговори, защото не водят до полезни резултати, а до раздразнителност и бъдещи проблеми заради нечие засегнато самочувствие. От понеделник не отлагайте деловите си срещи. Очакват ви интересни запознанства. Заетите с творчески професии ще създадат впечатляващо произведение. Овладейте емоциите си. На работното си място отхвърляйте само текущите си задачи, защото опитите да надминете дори себе си с начинания ще ви докарат неприятности. Не рискувайте, за да не търпите загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми и се пазите от обриви заради слънчеви изгаряния. Не натоварвайте краката си със спорт.

Любов: Стабилизирайте и хармонизирайте отношенията с близките си. Спокойствието и романтичната обстановка ще ви създадат условия за сексуални удоволствия.

РИБИ: НОВА ДЕЙНОСТ

Работа: През първите четири дни на седмицата сте заредени със сили и мислите за бъдещата си реализация. Във ваша полза е да търсите нова, интересна сфера на дейност. Не планирайте пътувания. Обмислете дали да направите изгодна инвестиция с подкрепата на проверени делови партньори. От понеделник в живота ви ще се появят хора, които ще ви поднесат нови идеи и възможности за изява и ще ви помогнат да погледнете на живота си от друга гледна точка. Провеждайте разговорите със спокоен тон. Хармонията в отношенията, спокойствието и великодушието ви са начин да постигнете желаното.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки напрежението. Ако сте избрали августовските горещини за своя отпуск, не прекалявайте с алкохола на плажа и престоя на слънце.

Любов: Отхвърлете задачите си в рамките на работния ден и се прибирайте при близките си и при любимите си хора. Стабилността и хармонията ще се възвърнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари