Седмичен хороскоп за 20 - 26 декември 2021

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 20 до 26 декември съдбата ви е приготвила няколко изненади. В някои случаи те ще бъдат свързани с пари или с финансовите ви дела, а в други ще са свързани с нови шансове и възможности, които ще получите за развитие на ваши семейни или професионални дела.

Приемете тази седмица като специален период от живота си. Насладете се на всеки ден и избягвайте да се товарите с оплаквания или лоши спомени.

Следете внимателно новините, които засягат не само вашите лични или семейни дела, но и обществото, в което живеете. Ще има изненади и в този план…

През седмицата някои от родителите родени под този зодиакален знак ще се наложи да се погрижат за здравето на дете. Конкретната ситуация може да изиска лекарски преглед или кратко лечение в болница. Възможни са разходи свързани с някакъв вид терапия, зъболечение и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от конкретния повод. Много изненади и емоционални преживявания може да очаквате през седмицата свързани с хора от различни разстояния.

Контактите ви с човек от друго населено място, който най-вероятно е ваш роднина ще са свързани с интересни разговори помежду ви относно важни семейни дела или относно празниците в края на този месец.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак с партньор от друго населено място или за преместване по местоживеене поради семейни причини.

През седмицата ще имате възможност да разрешите свои битови или имотни проблеми, като в някои случаи ще вземете мъдри решения за подмяна на стар битов уред или техника с нови.

Момчетата и момичетата ще имат очакване за емоционални преживявания свързани с конкретни събития през седмицата. Няма да сте подготвени за някои неприятности, които ще възникнат или ще се опитате да игнорирате (омаловажите) тяхното значение.

Мислите ви ще хвърчат около събития, които очаквате около Коледните или Новогодишни празници и подаръци (разбира, се). Някои от вас ще се зарадват на добри пари, които ще им позволят някои допълнителни удоволствия.

Мъжете ще са ангажирани с различни емоционални дела около дете или млади хора. Празничното настроение не може да не ви влияе.

Ще търсите свои собствени начини да зарадвате близките си около празниците. Особено впечатлени от вашите идеи ще бъдат хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Здравето ви ще изиска едно по-бавно темпо от вас и по-голям самоконтрол върху храна, алкохол или други някакви опиати. Подаръците ви ще бъдат щедри, но и вие няма да бъдете забравени.

Голяма част от жените ще пътуват през тази седмица или ще посрещнат гости от друго населено място. Ще има размяна на повече съобщения, писма или подаръци с хора от различни разстояния. Ще ви впечатлят думи или постъпки на жена, която като цяло е добре позната със сложния си характер.

Тази седмица може да ви върне към ваши минали преживявания поради срещи със стари приятели, позабравени познати или поздрави от неочаквани места.

Телец

През седмицата от 20 до 26 декември ще преживеете различни събития, които ще са важни за живота на ваши роднини, приятели и дори за обществото, където живеете.

Някои от тези преживявания ще ви накарат да се замислите за техните причини и какво евентуално ще последва след тях.

По един или друг начин събитията през седмицата ще са важен житейски урок за вас или ще ви предизвикат да промените някои неща в живота си.

Неприятното за тази седмица е, че често ще бъдете песимисти, нервни, докачливи или избухливи, тъй като много по-емоционално ще преживявате различните събития. Тези настроения няма да са ви от полза, и ще бъде добре да наложите самоконтрол върху собствените си емоции и реакции.

През тези седем дни любовта може да ви зарадва с интересни преживявания, стига да избегнете влиянието на горепосочените настроения.

Седмицата вещае новини и събития свързани с бременност, с раждане на дете и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица във финансов план, с възможност да постигнете важен за вас резултат при разговори свързани с пари, с финансови документи и др.

Мнозина ще се изненадат приятно от допълнителен приход в бюджета си.

През тези седем дни определено ще имате повече отговорности за семейството и за хора от близкия си кръг роднини. Вероятно ще се ангажирате с организирането на различни семейни събирания през седмицата или до края на годината.

Момчетата и момичетата ще очакват решения или действия на свои връстници или приятели, с които смятат да бъдат заедно по време на Коледните празници. Не се опитвайте да хитрувате с ваши родители или да ги лъжете, защото вашите действия ще бъдат бързо разкрити по един неочакван за вас начин.

Последствията, както винаги няма да са никак приятни. Тези от вас, които ще пътуват през тази седмица могат да очакват много приятни преживявания.

Мъжете ще имат преживявания или съновидения свързани със стари романтични връзки и любов. В края на една година подобни емоции могат да ви дадат негативни или депресивни настроения, в зависимост дали са хубави или лоши спомени.

Ще имате интересно или по-динамично общуване с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Добри резултати в работа или в кариера ще може да постигнете с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще обмислят свои решения или действия свързани с момче или с млад мъж, който може да бъде от семейството или приятел.

Седмицата може да ви даде шансове да приключите със свои стари ангажименти и задължения, да възобновите стари идеи или мечти, които сега ще изглеждат по-реално достижими и реализуеми. Семейството както винаги ще продължи да бъде ваш приоритет.

Близнаци

През седмицата от 20 до 26 декември хубавите новини или събития ще са свързани с хора от друго населено място или държава. Възможно е а възникне необходимост от пътуване, или тези преживявания да са свързани с нова работа, гостуване и др.

През седмицата ще имате повод да се зарадвате на нещо важно в дома си. Възможно е успешно да приключите един важен проблем, който касае жилище, имущество или семейството ви като цяло.

През тези седем дни бъдете внимателни със служебната си поща или документи в работата си, за които носите отговорност.

През седмицата ще имате притеснения свързани със здравето на роднина или приятел.

През тези седем дни ще получите покана свързана със събиране, което може да е свързано със събитие в живота на мъж.

През седмицата ще имате важна среща или разговор с човек, който живее в друго населено място, или който скоро ще замине да живее (работи) надалеч.

Седмицата ще благоприятства пътуване по работа или ще ви зарадва предложение свързано с работа в друго населено място.

Повечето от представителите на Близнаци ще бъдат много предпазливи и консервативни в действия и решения.

Ще се страхувате да поемете какъвто и да е било риск. Това може да ви опази от грешки, но може и да пропуснете една възможност, за която после да съжалявате.

Ще бъде добре за тези от вас, които осъзнават важността на времето до края на годината. Ще бързате да приключите с важни професионални или бизнес задачи.

Ще имате поводи за събирания с приятели, но се научете повече да цените времето си.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на успехи или успешни изяви в училище, в университета, в работата или в обществото, където живеят. Единственото, което може да ви разстрои през тази седмица е една неприятна новина свързана с човек, когото познавате или имате общи познати.

Някои внезапни неразположения не бива да бъдат отминавани с лека ръка. Не пренебрегвайте забележки или предупреждение от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще бъдат изненадани от развитието на някои свои финансови дела. Възможни са неочаквани пари, но са възможни и други неочаквани ситуации от финансов характер.

През тази седмица ще похарчите доста пари за подаръци и за други имуществени дела, които очакват вашите действия и решения. Седмицата ще благоприятства пътуване с близки хора, със съпруга, посещение в дома на родители (майка или баба) и др.

Жените ще бъдат изненадани от неочакваното развитие на някои ситуации, чийто обрат на този етап ще смятате негативен за вас.

Предстоят ви някои неотложни задачи свързани със син, внук или с друг близък мъж от кръга ви роднини. Възможни са новини свързани с бременност или с раждането на момче.

Седмицата като цяло носи не само непредсказуеми събития за вас, но и разочарования свързани с по-голями очаквания, с пропуски, които сте допуснали да направите или клюки, в които имате някакво участие.

Рак

През седмицата от 20 до 26 декември въпреки празничната еуфория, на вас ви предстои да се ангажирате с по-отговорна работа, или да вземете някои важни решения.

Това в никой случай не е седмица, която можете да пропилеете с лека ръка или само да се забавлявате.

Планирайте добре нещата си, концентрирайте се върху тяхното изпълнение и не отлагайте нищо за утре или за след коледните празници.

Сега всеки ден ще ви носи нови задачи, а тяхното отлагане ще ви натовари много повече отколкото можете да носите.

През седмицата ще имате своите моменти на потиснатост или тъга, което може да бъде необяснимо състояние за вас, но може да имате и конкретна причина.

Няма нужда да казвам, че излизането от такива настроения е много важно, за да може да продължите напред и да постигате важни за вас резултати.

От вас ще зависи на кое ще дадете шанс да ви контролира, на меланхолията или на вярата в бъдещето си.

Тази седмица ще бъде натоварена с повече професионални задачи, особено ако имате собствен бизнес.

Повече работа ще имате и в дома си, в обществени ангажименти или политически изяви.

За някои от вас седмицата носи неудовлетворение от свършена работа, оплаквания или рекламация от страна на клиенти и др.

Момчетата и момичетата ще се наложи да откажат на една молба или желание на момиче или на близка жена. Това може да предизвика охлаждане в отношенията ви, но това сега не е важно.

Всички неприятности или недоразумения ще трябва добре да се обмислят преди да вземете решение как да ги разрешите.

Прибързаността не е желателна. През тази седмица важно значение в живота ви ще има както любовта, така и осигуряването ви с достатъчно финансови ресурси по празниците.

Мъжете ще имат различни ангажименти и отговорности с по-възрастни родственици или други членове на семейството си.

Ще имате поводи и за събирания, и за приятни преживявания и за изненади, с които ваши близки ще искат да ви покажат своите чувства, благодарност или уважение.

Ще ви се наложи да отделите време на приятели, на важни новини в техния живот, на деца или млади хора, за които тези празници имат специално значение. Вероятни са новини свързани с раждане на бебе или с рожден ден на малко дете.

Жените ще имат повод за пътуване, за посрещане на гости от друго населено място и въобще ще преминат през една динамична откъм събития седмица. Не всички новини ще ви носят радост и определено ще има една, която ще касае някаква драма в живота на човек, когото познавате.

Избягвайте силни притеснения и вълнения, за реализацията на неща, които смятате за важни да покажат вашите умения, способности и таланти. Не допускайте по-силен стрес през тези празнични дни, няма да ви се отрази добре – особено на здравето.

Лъв

През седмицата от 20 до 26 декември бъдете отворени да приемате и размишлявате относно всякакъв вид информация, чрез която може да възникне интересна идея, или възможност за нова или допълнителна работа.

Като цяло информацията през тази седмица ще благоприятства развитието на вашите професионални или бизнес планове и отношения.

Някои от вас ще се зарадват на телефонно обаждане или писмо от държавна или друга институция.

През седмицата ще ви бъде трудно да изпълнявате отговорно семейните си задължения или отговорностите, които имате като родители. Причините за това ще бъдат най-различни, включително действията на ваши собствени деца или млади родственици.

Понякога техни необмислени, глупави или безотговорни действия могат да бъдат причина за въвличане в една неприятна ситуация.

През седмицата ще преживеете безпокойства свързани с близък човек, който може да бъде роден под въздушен зодиакален знак.

Като цяло през седмицата, влиянието върху личните ви дела на мъже от кръга ви роднини или приятели ще ви причини объркване във вашите решения.

През тези седем дни ще ви бъде трудно да организирате и контролирате финансовите си ресурси, тъй-като ще възникнат неочаквани разходи, или някой друг човек от семейството ви ще направи такива.

Това определено ще бъде причина за неприятен конфликт или размяна на обиди.

Момчетата и момичетата ще преминат през седем трудни, емоционални дни, в които ще трябва да се преборите стоически със собствените си разочарования или неуспехи.

По-трудно ще бъде за тези от вас, които ще имат здравословен проблем, който ще причини объркване в предварителните ви планове за седмицата. В училище, в колежа или в университета предстоят интересни преживявания, вероятно поради идващите Коледни и Новогодишни празници.

Ще ви изненадат или очароват действията на съученик, колега, учител и други родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще приемат много емоционално неприятна новина или събитие в живота на жена, която познават лично, или е техен кумир, публична личност.

През седмицата тези от вас, които имат собствено дете ще трябва да се подготвят за няколко важни, неотложни ангажимента, важни по-скоро за вашите деца, отколкото за вас самите. Но те ще разчитат на вас…

Във финансов план се опитайте да разполагате само с това, което имате в наличност и избягвайте заеми или неразумно харчене на пари.

Жените ще запомнят седмицата с различни разговори или преживявания с мъж от кръга си роднини, приятели или колеги, роден най-вероятно под знака на Козирог, Телец или Дева.

Възможни са пътувания, свързани с Коледните празници или поради друга някаква причина, като това ще бъде добре планирано предварително мероприятие. Като цяло може да очаквате една интересна и успешна седмица, с много емоции и преживявания, които ви носят важен опит или отварят нови възможности пред вас.

Дева

През седмицата от 20 до 26 декември по-голяма част от свободното си време ще прекарате в дома, ангажирайки се с различни приятни занимания или задължения, които са ваша отговорност.

На вас самите ще ви бъде приятно да бъдете в дома си, да се наслаждавате на комфорта, който сте успели да създадете през годината.

Тази седмица носи важно събитие или ангажимент свързан с момче или с мъж, което може да има връзка с рожден ден, имен ден, раждане на дете, годеж, сватба и др.

През седмицата ще се опитате да повлияете с разговор или с конкретни действия на живота на мъж, който се намира в затруднено положение, в объркана ситуация и др.

Семейството и семейните ви отношения ще бъдат ваш приоритет през тези седем дни, не само поради коледните празници, но и поради вашата емоционална нужда да заздравите отношенията с близките си хора и между тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за организиране на различни семейни събирания, за разговори с роднини от близо и далеч, за размяна на писма, поздравителни картички или подаръци.

Момчетата и момичетата ще очакват подкрепа или разбиране относно плановете си за празничните дни. В много отношения ще зависите от благоразположението на мъж: баща, дядо, по-голям брат и др.

Очакванията ви за подаръци или други придобивки ще са много индивидуално реализуеми. Някои от вас ще имат повод за истинска радост, но други ще останат разочаровани.

В здравословен план повече внимание ще изиска здравето на момчетата, които трябва да са по-внимателни с това, какво ядат, пият и доколко се съобразяват с вирусната инфекция в общността, където живеят.

Мъжете ще имат добри дни в работата или в бизнеса си, като ще може да се зарадвате на един успех или признание. Интересни преживявания може да имате с колеги или ръководители, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Действията на близка жена от семейството ви могат да ви разочароват, а решенията и, да ви натъжат. В любовния си живот покажете щедрост към любимия човек, все пак е Коледа, нали? Разходите за подаръци, забавления сега са важни за настроението на всички около вас.

Жените ще получат новина, която може първоначално да предизвика объркване.

Повече внимание обърнете на информацията, която ще получите от човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Седмицата ще се запомни с приятни събирания в дома ви и извън него, с емоционални преживявания с роднини, колеги или с приятели. Не са изключени нови познанства с интересни хора.

Везни

През седмицата от 20 до 26 декември ще преминете през едно много активно и динамично време, тъй като ще имате повече срещи и контакти с хора от най-различни разстояния и по най-различни поводи.

Разбира се, най-важният повод ще бъде Коледните празници, но в зависимост от вашата националност и религия, поводите могат да бъдат и други.

Като цяло срещите и събиранията, които ще имате през седмицата, ще са предварително планирани или организирани, и в този смисъл едва ли ще възникнат изненади.

Вероятно е събиране свързано с дете, което ще създаде силни емоции и преживявания за всички.

През тази седмица за вас ще бъдат важни срещите и разговорите с хора родени под водни зодиакални знаци, тъй като те ще определят ваши планове, към чиято реализация ще се стремите в началото на новата година.

Седмицата ще бъде благоприятна и за обсъждане на различни планове относно бъдещето на вече пораснало дете или млад човек от семейството ви, чието развитие ще очаквате през следващата година.

Момчетата и момичетата ще се наложи да действат много разумно, да не хвърчат из облаците и да не търсят забавления, които могат да им причинят сериозни проблеми.

Ако посещавате училище или университет през тази седмица, бъдете съсредоточени в задачите си. Парите може и да не са проблем, но всичко ще зависи и от разумното им използване от вас.

Мъжете ще са склонни да виждат проблеми там, където в действителност не съществуват. Ще се противопоставяте много категорично на опитите на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец да направляват живота ви. Ще сте много по-общителни, но бъдете внимателни каква информация споделяте с другите.

Жените ще търсят причини за някои несполуки през седмицата. Причините са във ваши грешки допуснати в предишните няколко седмици.

Пазете се от изтичане на важна лична информация от телефон или имейл. Като цяло може да преминете през една много емоционална седмица, но нека в действията ви води разума, а не сърцето.

Скорпион

През седмицата от 20 до 26 декември ще получите удовлетворение от един разговор, който ще бъде важен за вашата бъдеща финансова, а донякъде и семейна стабилност.

Това може да има връзка с вашата работа, с която сте ангажирани в момента или с някакъв бъдещ ангажимент.

Добро развитие ще имат финансовите ви дела с хора от кръга ви роднини или бизнес партньори.

През тази седмица ще ви разстрои неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който ще преживее неприятен инцидент, операция или друг стресов момент в живота си.

Възможно е да научите със закъснение неприятна новина с някой, който е поел своя път към Отвъдното.

През тази седмица преди всичко ще ви зарадват парични приходи, новини свързани с пари и благоприятното уреждане на документи, които са важни за вас.

В тези неща може да получите и голяма доза късмет. Това благоприятно влияние в голяма степен може да въздейства върху цялото ви семейство.

През седмицата ще влезете в спор, ще се почувствате обидени или излъгани в нещо, което ще има връзка с жена. Нейните действия определено ще бъдат с цел да създаде напрежение и конфликти в живота ви.

Момчетата и момичетата да бъдат много внимателни, защото има вероятност да се забъркате в неприятности, които да ви развалят настроението за празниците. Това ще бъде седмица, в която ще ви изненадват събития и хора, но от вас ще зависи, доколко ще използвате тези нови възможности и ситуации.

Ще бъде много силно върху вас, влиянието на мъж при вземане на важно решение. През седмицата събитията ще се развиват с голяма бързина и динамика, която на моменти може да ви създава необяснимо напрежение.

За мъжете има знак, че могат да попаднат в неприятна ситуация, поради някаква хитрост, лъжа, измама или задкулисни игри на други хора.

Домашните ви дела ще бъдат важни, но вие ще трябва да намерите разумен баланс между тях и работата ви. Конфликтите ще са вследствие на недоразумения, ревност, отстояване на желания или капризи на всяка цена.

Предстои ви да получите интересна покана или предложение.

Жените ще се забавляват доколкото могат и с когото могат. Ще ви бъде приятно да комуникирате с приятели отдалеч, което не сте правили отдавна.

Но сега имате повод, нали? В оживените си разговори с роднини, приятели или съседи внимателно подбирайте какво споделяте и за кого. Тези от вас, които ще работят през тази седмица ще могат да постигнат много добри резултати и успехи. Здравето ви винаги трябва да бъде следено внимателно!

Стрелец

През седмицата от 20 до 26 декември ще се ангажирате по-отговорно с различни действия, които ще са важни за вашето дете или внуче (ако имате такива) или с други по-млади от вас хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете.

Тези от вас, които са ангажирани с дело относно издръжка на дете или родителски права върху дете ще могат да разчитат на успех.

През тази седмица ще очаквате възстановяването или развитието на здравословен проблем на човек от кръга си роднини. Тези неща трудно могат да се предскажат, тъй като ще зависят и от индивидуалната карта на съответния човек.

През седмицата ще ви изненадат коментари относно ваши действие или вашия личен живот. Те определено няма да отговарят на истината или ще са злонамерени, имащи за цел да ви злепоставят.

Неприятното е, че ще научите за тези неща с известно закъснение. Поради тази причина може да ви бъде трудно да намерите първоизточника на тази зловредна интрига.

През седмицата ще ви зарадва новина свързана с ново развитие на неща, за които сте се отказали доброволно преди време. Сега ще имате нова възможност да постигнете нещо, което е важно за вашия личен живот.

През седмицата в голяма полза ще ви бъде информация, която ще получите от човек роден под въздушен зодиакален знак.

Момчетата и момичетата ще приемат нови хора в кръга си от приятели, познати и дори роднини. Ще ви впечатлят (но не за дълго) думи или действия на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

В училище, в университета или на работното ви място ще има много емоции и неочаквани ситуации. Вероятни са събирания със съученици, колеги, роднини, както преди Коледа, така и след това. Ще умеете да се забавлявате и да създавате настроение на другите хора около вас.

Мъжете ще разменят много съобщения с приятели от близо и далеч, с настоящи или бивши колеги, роднини и др. Комуникацията ви определено ще бъде по-динамична заради празниците, но няма да ви създава напрежение, неудобство, като задължение.

В дома ви също предстоят много емоции и настроение, но от вас ще се изиска да сте сигурни в изпълнението на всяка една задача, с която всеки член ан семейството ви е ангажиран. В мислите ви ще бъдат хора, които са надалеч от вас или са в Отвъдното.

Жените ще не само ще приготвят за близките си хора, но и ще получат такива, които или ще ги изненадат или ще дойдат от неочаквано място. И при вас както при мъжете в мислите и в сънищата ви ще има силно присъствие на хора от Отвъдното.

Няма да е случайно и дано си помните сънищата и преживяванията в тях с близките си хора. През седмицата ще имате лични ангажименти или вечерно събиране свързано с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Козирог

През седмицата от 20 до 26 декември една новина свързана с близък човек или с някой, когото познавате ще успее да ви изненада.

През тези дни внимавайте какво споделяте и с кого, защото това може ще провокира злонамерено желание за намеса във вашите дела. Ще бъде добре да защитите добре личната си поща и всяка информация, която не искате да бъде публично достояние.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за здравето си. Поради по-голямото напрежение напоследък са възможни безсъние, мигрена, необясними чести промени в настроението и др.

Добре ще ви се отрази да прекарате повече време сред природата или да се храните умерено.

През тази седмица в живота ви ще се появят нови неща и нови хора. Възможни са важни покупки за дома, контакти с хора от различни разстояния и др.

Благоприятни обстоятелства през седмицата ще ви помогнат да реализирате първоначалните си планове, но това определено ще стане с помощта на други хора.

Момчетата и момичетата ще са по-нестабилни емоционално, със склонност към песимизъм или недоверие, подозрителност спрямо добрите постъпки на други хора и т.н.

Всяка новина ще ви кара да я проверявате, да търсите допълнителна информация и едва тогава да реагирате емоционално според нейното значение. През тази седмица ще получите подаръци, но и вие ще се опитате да изненадате някого според възможностите си.

Внимание ще изискат прояви на самонадеяност, действия след употреба на алкохол или наркотични вещества, които могат да ви вкарат в нарушение не само на закона, но и да ви причинят някаква физическа болка.

Мъжете ще имат повод да се съберат с приятни хора, да разговарят по интересни теми от живота, света, природата и политиката. Многото работа през тази седмица или бизнес ангажименти ще изиска от вас едно по-добро планиране на задачите за всеки ден.

Ще присъствате на различни събирания особено по празниците, но може да посрещнете гости и във вашия дом. Като цяло това ще бъде една емоционална седмица, с много бързо развитие на всяка една ситуация.

Жените ще трябва да бъдат по-внимателни, дори подозрителни към новите си познанства и опити на други хора за личен контакт с тях. Не е изключено до вас да достигне информация за неприятни коментари или клюки свързани с вашия личен или професионален живот.

Нетърпението или разочарованието ви ще провокира бързи решения от ваша страна, раздели или директно изясняване на подобни отношения. Хубавите събития ще са в семейството, с любими хора или там, където някой се радва да бъде с вас.

Водолей

През седмицата от 20 до 26 декември делата ви ще имат едно по-бавно развитие, което понякога може да ви изнервя и дори депресира.

Вие определено не обичате неизвестностите, а такива сега ще има в изобилие.

Не се опитвайте да променяте нещо, за което нямате подкрепата на хора около вас.

През тази седмица има вероятност от вземане на погрешни решения, от прибързани действия, които да създадат неприятен хаос в живота ви.

Сега ще бъде важно да покажете, че можете да бъдете търпеливи, че може да изживеете всяко събитие, такова каквото съдбата ви го поднася.

Имайте повече доверие в съдбата си и в хората, които са около вас.

Съхранете своята енергия и емоции за по-важни времена, които определено предстоят през 2022 година.

Тези от вас, които ще преживеят някаква загуба през тази седмица, в никой случай няма да са изненадани, тъй като тя ще бъде тясно свързана с действие или решение, което сте взели преди време.

Момчетата и момичетата ще преживеят моменти на разочарования свързани с неизпълнени обещания, нереализирани планове и мечти. Възможно е по този начин

Съдбата да ви предпазва от бъдещи грешки или неприятни ситуации.

Голяма част от вниманието ви през тази седмица ще бъде насочено към осигуряване на достатъчно парични ресурси за празниците, като някои от вас смело ще се ангажират с някаква извънредна работа, за която нямате достатъчно опит.

Ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но не пренебрегвайте и другите си приятели.

Мъжете ще имат достатъчно задачи в семейството си, както и с различни роднини, с които не живеят заедно. През тази седмица мнозина ще разчитат на вас, а вие почти на никого. Хубавото е, че ще си организирате добре задачите и плановете и това ще ви бъде в голяма помощ.

Ще общувате с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион по важни въпроси свързани с реализацията на ваши планове през 2022 година. Любовният ви живот (независимо от семейното ви положение) в никой случай няма да остане на заден план.

Жените ще се сблъскат с неотстъпчивия и понякога груб характер на човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец. Особено трудно ще ви бъде с хора, с които се познавате отскоро и все още нямате достатъчно опит кака да действате в подобни ситуации с тях. Не винаги дипломатичността помага.

През тези седем дни ще бъде важно да съхраните всичко важно и ценно за вас, особено от кражба, от използване на ваши вещи без да сте дали разрешение за това и др. Ще ви бъде от полза обмяната на информация с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Риби

През седмицата от 20 до 26 декември за съжаление ще преживеете някои трудни емоционални събития, свързани с житейска раздяла с хора, които познавате от миналото си, или които имат някаква връзка със семейството ви.

Подобни събития могат да бъдат причина за посещение в нечий дом или за пътуване.

Вероятни са промени в планове свързани със срещи и събирания, които сте направили в началото на декември.

През седмицата ви предстоят доста отговорни разходи, както и такива, които ще трябва да направите в началото на годината.

Това ще изиска от вас едно по-отговорно планиране на финансовите ресурси и правилно подреждане на приоритетните ви разходи.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие свързано с мъж, което ще даде положително отражение на ваши планове или идеи.

Като цяло през тази седмица ще трябва да бъдете предпазливи, защото другите хора да не ви приемат като безотговорни, наивни или невнимателни.

През седмицата може да ви изненада новина или информация свързана с прояви на хитрост, манипулация или измама от страна на човек, за когото сте имали по-добро мнение.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която основната идея във вашите действия и разговори ще бъде вашата финансова стабилност, обсъждане на идеи за работа или дейности, които да могат да ви донесат реални приходи. Ще имате свои лични идеи за това, но няма да бързате да ги споделяте поради различни причини.

Седмицата носи събитие или преживяване свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион или с такъв асцендент.

Запомнете, че през тази седмица има голяма вероятност да бъдете излъгани, подведени или вие самите да се заблудите в нещо или някого.

Мъжете ще имат много емоции и преживявания предимно с жени: както роднини, така и такива от кръга приятели, познати, колеги. В сънищата ви ще има посещение от страна на жена, която е вече в Отвъдното.

По-голямата ви ангажираност с проблеми или задачи свързани с близки хора ще ви натовари прекалено много в тези предпразнични дни.

В много от действията и решенията си ще зависите от мнението или подкрепата на други хора. Поводи за събирания ще има, но всичко ще зависи от свободното време, с което ще разполагате.

Жените ще са склонни по-оптимистично да гледат на живота и на проблемите си, които имат в момента.

Някак си ще сте склонни да махнете с лека ръка на всичко, докато отминат празниците. Виждането ви ще бъде, че проблемите ви нито ще избягат, нито ще свършат, но Коледа е само веднъж в годината.

Ще намерите начин да се подсигурите финансово за да бъдете щедри и освободени при покупките си за празниците. Все пак бъдете разумни, ако решите да поискате или да вземете заем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари