Съветник на Румен Радев: Президентът е готов със служебен кабинет

0
Професор Александър Маринов допълни, че е разочарован от "Продължаваме промяната"
Професор Александър Маринов допълни, че е разочарован от "Продължаваме промяната" Снимка: Euronews Bulgaria

Президентът не върви след събитията, а обикновено ги изпреварва

Това коментира пред Euronews Bulgaria проф. Александър Маринов, председател на стратегическия съвет на държавния глава за готовността на президента със служебен кабинет. Той обаче отказа да коментира евентуалния му състав.

По думите му, е логично да допуснем, че президентът ще даде време на парламента да приеме актуализацията на бюджета и да забави връчването на първия проучвателен мандат.

Ако изхождаме от декларациите на партиите, то по-голямата част заявяват, че няма да подкрепят ново правителство в този парламент. Важно е какво ще предложат ПП като програма и платформа. Не смятам, че въпросът е предрешен, но е по-логично да отидем на избори, коментира проф. Маринов.

Той допълни, че е разочарован от „Продължаваме промяната“ като техен избирател. Надявал се е, че те ще се научат и ще се справят. „Подведохме се по лекия начин, по който беше прието коалиционното споразумение, но там беше заложена една от сериозните мини – важните, спорни въпроси бяха заобиколени. Това отложи проблемите, но те излязоха на дневен ред“, коментира професорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ще е готов
    Разбира се нали и той се оказа част от активирането задкулисие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари