Сашо Диков: Десетки милиони изтичат в бездънната каса, наречена БНТ

0
Има достатъчно доказателства, че има нарушения
Има достатъчно доказателства, че има нарушения Снимка: БГНЕС / Архив

Има достатъчно доказателства, че има нарушения

"Занимахте ли се с казуса, че един от кандидатите е извършил нарушение, което се наказва с до три години затвор". С този въпрос започна изслушването на Сашо Диков пред Съвета за електронни медии (СЕМ) в третия етап от конкурса генерален директор на БНТ, съобщава медията.

"Занимахме се. Това бе една от първите ми задачи. Нарушения в документите на Емил Кошлуков не открих. Напомням, че ние не сме разследващ орган. Нямаме правомощия да разследваме. Това го оставяме на вас, журналистите", каза председателят на СЕМ Соня Момчилова.

"Направено е и има достатъчно доказателства, че има нарушения. Не повтаряйте глупостите на предишния състав на СЕМ", каза Диков.

Тоя заяви, че "фактите са ужасяващи", ако човек чете "пространните отчети на БНТ". По думите му там нямало сравнение на рейтингите на БНТ с останалите телевизии.

"БНТ е в пъти по-негледаем канал от останалите два канала – Би Ти Ви и Нова ТВ", каза Диков. Той цитира рейтинги на БНТ 2 - 0,06, БНТ 3 - 0,06, и БНТ 4 - 0,002.

"Това означава, че десетки милиони изтичат в бездънна каса, наречена БНТ. Тази свещена крава БНТ никой не смее да я пипне", обобщи Сашо Диков.

Той каза, че ще изнесе факти за най-голямото падение на БНТ в цялата й история.

"За първи път БНТ, в цялата си история, не отразява посещение на български премиер в чужбина", каза още Диков. Той визира посещението на премиера Петков и Лена Бориславова до Солун.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Очевидно дърт
    Баща и на Пенчева беше изумително интелигентен мъж. Там, покрай велосипедите се познаваме. Тази е взела друг ген. Злобна, заядлива, доносник. Абе, не е читав човек.
  • 6
    4
    А БНР ? до 3
    Е как какво? Нали мъжа и е на хранилка при Ник-Еконта :) Все някой лев трябва да си изкарва от там.
  • 6
    3
    В.П.
    Недей така бе ''1'',какво ще прави Ася Пенчева ? Та тя освен да пее ''Назад , назад моме Калино '' , друго не може ! Кой ще храни децата и ? То и черната боя я бърка малко, но нейсе ...!
  • 12
    2
    въпрос
    А защо директор на тв Русе към БНТ е инж. по селскостопанските машини?
  • 10
    1
    А БНР ?
    Не е ли същата бездънна каца? За чий му е на БНР кореспондент в Русе, който седмично я прави кънтящ репортаж от Русе, я не.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари