Руски туристи посрещат полицаи: Какво искаш ти, кучко? Вие сте капути!

0
Двамата полицаи настояват да получат 10 000 лева обезщетение
Двамата полицаи настояват да получат 10 000 лева обезщетение

Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да ви ги даваме”, „Вървете на майната си”, Вие сте капути”, „Какво искаш ти, кучко”...

Това е само част от репертоара, с който двама руски туристи посрещнали български полицаи в бар „Ангел и дявол“ на южния плаж в Поморие.

Служителите на МВР пристигнали на мястото, след сигнал за скандал, предизвикан от клиентите на заведението. Това става ясно от протокол от заседание на Районния съд в града, пише "Бургасинфо".

За поруганата чест на пагона, в съдебно заседание двамата полицаи настояват да получат 10 000 лева обезщетение. В крайна сметка за договарят със защитата на подсъдимите и склоняват и на по-малко- 1 000 лева за всеки един от тях.

Съдът е по-строг към чужденците и налага условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок за А.Р. и 6 месеца пробация за В.П. Екшънът се разиграл през юли м.г. Руснаците - В.П. и А. Р. Обърнали няколко чаши с алкохол, а след това започнали да трошат инвентара на заведението. Счупили няколко чаши, после и масата.

От бара се обърнали към съдействие за полицията,но ситуацията ескалирала още повече. Младши инспектор и старши полицай към Районното управление на МВР в Поморие се опитали да укротят летовниците, но отнесли порой от обиди.

Чужденците оказали яростна съпротива при опитите да бъдат закопчани с белезници, а действията им били съпроводена с брутални вулгаризми.

Руснаците все пак били задържани и срещу тях е повдигнато обвинение за хулигунство и съпротива срещу орган на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари