Русенката Ана Дейвис: Страната ни става все по-хубаво място за живеене

1
Преди 18 години Ана отива в САЩ, среща любовта и заживява там
Преди 18 години Ана отива в САЩ, среща любовта и заживява там Снимка: Личен архив

Преди 18 години Ана отива в САЩ, среща любовта и заживява там

Преди 18 години русенката Ана Георгиева отива на студентска бригада в САЩ. Там среща американеца Тим Дейвис, за когото се омъжва и решава, че това е държавата, където ще остане, предава БНР.

Първоначално семейство Дейвис живеят в най-големия американски щат Тексас, но по-късно се преместват в най-гъсто населения Калифорния.

Днес Ана Дейвис работи като заместник-управител в заведение на летището в Лос Анджелис, а съпругът ѝ е един от хората, без които нито един самолет на американските авиолинии не може да излети оттам.

Когато се връща в България Ана Дейвис вижда промените, които малко българи забелязваме. За нея страната ни става все по-хубаво място за живеене.

Българката нарича Калифорния най-добрия щат, където е вечно лято. Но в последните години същият този щат се е превърнал в приют за много бездомници. Това, обикновено, са млади хора, привлечени от блясъка на Холивуд и мечтата за слава, които не намират жадуваната изява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    daskal
    Ох, обичам ги тези словесни родолюбци, които живеят в САЩ и Западна Европа. Пък като ми разкажат и за бедстващите там хора - направо ме разплакват!
  • 13
    2
    Читател
    "Нашата" Ана, срещнала любовта на хиляди километри от Родината си.Приказки за баби и дядовци.Тим Дейвис,е паспорта на "милеещата" за родината си "българка",която вече е забравила къде се е пръкнала преди години.
  • 9
    1
    88
    Не схванах, каква е връзката между положението с бездомниците в Калифорния и "положителната" промяна в България? Или Ана просто е разцъдавала на глас?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари