Самолети от Румъния кацат на летището в Балчик

0
На 26 април се очакват и полети от България към Румъния
На 26 април се очакват и полети от България към Румъния

На 26 април се очакват и полети от България към Румъния

Между 20 и 30 малки самолета от Румъния се очакват на летището в Балчик. Поводът е влизането на България и Румъния в Шенген по въздух и вода. Самолетите излетяха от летище Тузла и първите вече кацнаха в Балчик.

Още снощи два самолета са кацнали на летището в морския град. С хеликоптер пристигна и един от най-добрите китаристи в Европа Кристиан Бейкър, който е свирил заедно със "Скорпионс" и с Ерос Рамацоти. Голям е интересът от румънска страна. Вече 38 станаха заявките до този момент, предава БНТ.

Според изпълнителния директор на летище Балчик Иван Димитриев, това е един изпитателен ден за аеропорта, тъй като то е и една проверка за това как ще вървят правилата по Шенген. На 26 април се очакват и полети от България към Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Замислен
    Само глупости с тая Европа,от ден на ден все по прост народ,а суша иде.Вода газим,жадни ходим.Китаристи,румънци,самолети,лайки балалайки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари