Русенка: Не можеш да измиеш децата си - тече тази помия

6
Във Фейсбук групата "Забелязано в Русе" Кремена Георгиева публикува клипове, на които се вижда как от чешмата в дома ѝ тече жълта вода
Във Фейсбук групата "Забелязано в Русе" Кремена Георгиева публикува клипове, на които се вижда как от чешмата в дома ѝ тече жълта вода Снимка: Facebook

Във Фейсбук групата "Забелязано в Русе" Кремена Георгиева публикува клипове, на които се вижда как от чешмата в дома ѝ тече жълта вода

"Значи...плащай парно, плащай топла вода...която почти винаги е спряна, заради някакъв ремонт, не можеш да се изкъпеш (добре че сложихме бойлер), не можеш да измиеш децата си... на финала ти начисляват кубици свят да ти се завие, толкова много и на всичкото отгоре тече тази помия като краен резултат! Нямам думи ! Не знам вие какво мнение имате?!" пише в описанието към видеоклиповете си русенката.

"Мнението ми е същото," подкрепя гневния пост друга русенка и допълва: "Най-ме е яд на загубите, които ни начисляват. Около 100 лв на година ей така им подарявам и няма оправия."

Напомняме че в средата на февруари публикувахме идентичен материал с течаща мръсно-жълта вода от друг русенски дом. Редно е ВиК - Русе да се самосезира и да направи проверки, при положение че това не са единични случаи и русенци масово са недоволни от услугите на дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    Анонимен
    Тая мама от хайлайфа ли е ?На русенските мами , които са една шепа наточени кифли
  • 4
    3
    Naa
    Русе е септична яма
  • 20
    2
    До долния:
    Ми нали за да я затопли „Топлофикация“ тая питейна вода трябва да дойде до ГАС-ката по тръбите на ВиК, бре! А от честите спирания и пускания (заради аварии и ремонти) от чешмите текат точно такива лайна!
  • -16
    1
    хаха
    Какво ВиК, като топлата вода е от топлофукация
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари