Русенец открадна багажа от спящ мъж на Автогара - Юг

0
Отнетите вещи са върнати на пострадалия
Отнетите вещи са върнати на пострадалия Снимка: Dunavmost

Отнетите вещи са върнати на пострадалия

Полицията е установила русенец откраднал багажа от спящ мъж на гарата.

На 23 май около 07:50 часа, чрез ЕЕН 112, в Първо РУ е постъпил сигнал от мъж от врачанско село, който обяснил, че докато бил задрямал в чакалнята на Автогара - Юг са му откраднали две чанти, в които имал документи, тоалетни принадлежности и други лични вещи. Изпратените на място служители на Първо РУ установили, че случилото се е заснето от охранителни камери на територията на автогарата и на прегледаните от тях записи категорично са разпознали като извършител 49-годишен русенец, техен познайник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Отнетите вещи са установени и върнати на пострадалия.

По случая е образувано досъдебно производство като е уведомен дежурен прокурор. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Пффф
    Тази автогара от години е абсолютен бардак. Идея си нямам кой е собственика, но един пенсионер да сложи там да мята крачоли напред-назад няма му струва чак толкова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари