Разследват случай с намерени наркотици пред магазин в квартал "Средна кула"

2
В близост до тях е забелязан съмнителен мъж, който заявил обаче, че не знае чия е дрогата
В близост до тях е забелязан съмнителен мъж, който заявил обаче, че не знае чия е дрогата

В близост до тях е забелязан съмнителен мъж, който заявил обаче, че не знае чия е дрогата

На 28 януари около 00:10 часа при обход в района на квартал "Средна кула" в Русе екип на Първо РУ е забелязал съмнително лице, което се е намирало на площадка пред магазин за хранителни стоки. При последвалата проверка е изяснено, че това е русенец на 25 г., като в близост до него униформените са открили предмет в който са били поставени текстилно калъфче с пет хартиени свивки и още три полиетиленови пликчета, а във всяко едно от тях имало вещество на кристали, намерили още и малка електронна везна. При направен полеви тест веществото е дало положителна реакция за амфетамин/метамфетамин. Младият мъж е заявил, че не знае на кого са намерените вещи. На място е извършен оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на полицията и е започнато разследване по случая, в хода на образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Русенец
    Търси се на кого са, да му ги върнат или за да го подведат под отговорност?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари