Русенец: Докога ВиК Русе ще се подиграва с три квартала?!

10
Заради ремонт на водопровод на съседна улица, водата се спира ежедневно, минимум за 8 часа. Докога така?
Заради ремонт на водопровод на съседна улица, водата се спира ежедневно, минимум за 8 часа. Докога така? Снимка: Dunavmost, архив

Любомир Керимов е възмутен от непрекъснатите проблеми с водоснабдяването в един от засегнатите квартали

Това става ясно от негова публикация във фейсбук групата "Обществен съвет Русе", където Керимов обяснява проблема. Ето какво пише той: 

"За трети път този месец ВиК Русе се подиграва с обитателите на апартаменти във високите сгради от кварталите "Родина","Здравец" и "Здравец - Изток".Не ми се изброяват подобни ВиК изцепки в предходните месеци, които също не са малко, но вече нещата стават от трагични сатирични.

Поради ремонт на водопровод на ул."Чая" спират водоснабдяването в гореспоменатите сгради, намиращи се на една туба бензин от предполагаемата авария и то за минимум 8 часа. Имам питане към инж. Савов - Господин Управителю,не може ли с едно спиране да го оправите този водопровод на това място, кога мислите да приключите с ремонтните дейности ТОЧНО там и последно - не може ли да се поставят някакви спирателни кранове или байпаси на водопровода, осигуряващ питейна вода за хората по високите етажи,така че да не оставаме без вода когато и където се появят течове из ЦЕЛИЯ град,а да могат да се изолират само проблемните участъци?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари