Румяна Ченалова: Репликата на Димитър Ламбовски към Христо Иванов има много просто обяснение

1
Ченалова: "Не бива да се поддаваме на пошлите провокации, целящи да ни разединят и погребат енергията на протестите"
Ченалова: "Не бива да се поддаваме на пошлите провокации, целящи да ни разединят и погребат енергията на протестите" Снимка: Хасково Прес

"От публикациите става ясно, че Ламбовски е говорил преди месец с някого и е пожелал да говори пред БТВ за събития, в които е участвал и които създават съмнения за корупционни практики на Стоян Мавродиев. Точно както в "Осемте джуджета", пише в личната си страница Румяна Ченалова. Ето и нейния пост: 

Това не е укоримо. Напротив.

Не може да бъдат укорявани и хората, разговаряли по тези теми с Ламбовски и поели ангажимент за разгласяване на фактите. Най- вероятно такъв е случая и с Христо Иванов.

От публикацията в "Афера" става ясно че спрямо Ламбовски е упражнен натиск, за да бъде препятствано изявлението му по БТВ - следователно на лицата, които биха били засегнати от него, намеренията на Ламбовски са били известни. Така че, факта че "оня" / Ст. Мавродиев/ се е обадил на Маджо има своето обяснение. Хронологията на събитията потвърждава този извод.

Не бива да се поддаваме на пошлите провокации, целящи да ни разединят и погребат енергията на протестите.

Сега сме длъжни да сме заедно - без значение дали се харесваме или не. Целта ни е една - сриване на модела "Кой", оставка на правителството, честни избори!

Ще се справим само ОБЕДИНЕНИ!

Румяна Ченалова, Фейсбук

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари