Румен Радев: Ако имам намерения за промяна на държавното управление, ще го заявя сам

1
Държавният глава коментира инициирания от ИТН референдум за президентска република
Държавният глава коментира инициирания от ИТН референдум за президентска република

Държавният глава коментира инициирания от ИТН референдум за президентска република

Парламентът трудно ще навакса за три дни пропилените три месеца за осъществяването на правосъдната реформа и най-вече създаването на ефективен механизъм за контрол над главния прокурор. Това каза президентът Румен Радев, предаде NOVA.

Ако това наистина беше приоритет, тези промени щяха да бъдат във фокуса на дебатите от самото начало на съществуването на този парламент. Силно се надявам това да не са маскарадни игри в българския парламент. Когато разбраха, че дните са преброени, се втурнаха да решават този въпрос”, обясни той.

Във връзка с инициирания от ИТН референдум за президентска република, държавният глава заяви: „Специално за моята институция - нямам нужда от посредници в диалога си с гражданите. Ако имам намерения за промяна на формата на държавно управление - ще го заявя сам”, подчерта Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари