Ремонти затрудняват движението по пътя Русе - Бяла

0
До края на месец юни трябва да приключат всички ремонти по пътя Русе – Бяла
До края на месец юни трябва да приключат всички ремонти по пътя Русе – Бяла

До края на месец юни трябва да приключат всички ремонти по пътя Русе – Бяла.

На места асфалтът е изрязан, а участъкът ще бъде преасфалтиран. Движението е ограничено и се образуват колони.

Според информация на АПИ движението в участъка Русе – разклон за Две могили от км 11+000 до км 26+800 се осъществява с повишено внимание поради  ремонтни дейности на асфалтовата настилка.

Движението в участъка Бяла – разклон Борово от км 44+600 до км 52+240 се осъществява с повишено внимание поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка. Движението се регулира от сигналисти.

Движението в участъка Русе – Борово от км 6+630 до км 44+800 се осъществя в една лента на участъци поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран временно, като в определените работни участъци движението на автомобили се осъществява с пропускателен режим и ограничение на скоростта до 50 км/ч. Движението се регулира от сигналисти.

Движението в участъка Борово – Бяла от км 44+660 до км 52+240 се осъществя в една лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран временно, като в определени работни участъци движението на МПС се осъществява с пропускателен режим и ограничение на скоростта до 50 км/ч. Движението се регулира от сигналисти. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари