Видеа, заснети от шофьори показват причината за опашките на Дунав мост

20
Къде точно е проблемът?
Къде точно е проблемът? Снимка: Община Русе

Къде точно е проблемът?

Шофьори на камиони от Русе подеха инициатива да разберат защо в последните дни се образуват огромни опашки на "Дунав мост".

За целта шофьорите, преминаващи и в двете посоки, започнаха да качват снимки и видеа в групата TIR PARKING-RUSE във Facebook.

Къде точно е проблемът?

Клиповете показват, че причината за опашките е в Румъния. Там камионите не се пропускат или се пропускат изключително бавно, като има едно-единствено гише за обработка на документи на товарните автомобили.

Към кантарите няма нито един камион и всъщност задържането става именно на румънска земя, в резултат на което от българска страна се образува тапа от ТИР-ове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    61
    Митьо чорбата
    Димитър Маринов Чорбаджиев е ходил да целува челото на Живко Коцев да му каже ,че е готов да разпъне чадър на контрабандните канали, заедно с Венелин Янев Асенов,и Венелин Стоянов от митница Русе, участват в контрабанда на цигари,хероин ,мигранти . Евала Митьо
  • -1
    60
    Gatanka ot selo Slilec...
    От вътрешна сигурност до всички Вас. Явно всичко сте се препознали мърши миришещи и прогнили от корупция. Д.М.Ч.,Н.КН,И.С.Г.,М.Ч.,П.А,Р.С,П.Н.П,М.Х,В.Я.А,В.П,И.Я,Й.И,Г.К,М.И,,К.В.Т,Г.И,В.Ж.Д,Н.О,Д.И. и много други подлоги
  • 0
    59
    Gatanka
    Смрад между ГКПП Русе и Гюргево. Виновен е Димитър Маринов Чорбаджиев. Николай Кънчев Неделчев. Ивелин Стефков Ганев. Мария Иванова Чампоева дето заради родителя си е там иначе трябва да е просто една деловодителка. Вели Яя Ас. Радостин бияча на жени.
  • 1
    58
    Венцислав Жорев Доцев
    Аз Венцислав Жорев Доцев съм срам за гранична полиция,трябваше да бъда уволнен още през2007г,пропусках за материални облаги ограничени и издирвани лица. Халал да ми е
  • 7
    57
    Питанка
    Верно ли е че всички ХЛЕБАРКИ произхождат от с. ХЛЕБАРОВО?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари