Ремонтът на улица Чипровци "тества" търпението на русенци

4

Ремонтът на улица "Чипровци" в Русе предизвиква бурни реакции сред гражданите.

Някои от тях подкрепят строителните дейности и търпеливо чакат всичко да приключи, за да видят резултата. Други не сдържат гнева си и смятат, че нито идеите на проектантите са на ниво, нито изпълнението на поръчката.

Любителски кадър, споделен в социалната мрежа, показва стълб пред блок Клисура на въпросната улица, а текстът към него гласи: "Вижте как се прави и строи нов път в гр.Русе, кв. Родина, ул. Чипровци. Осветителните стълбове и пожарните кранове са на платното, как ще се почиства през зимата и лугата няма ли да повреди металните стълбове? Браво на проектантите. Моля за вашата намеса!"

Публикацията отново раздели русенци на два полюса. Ето част от техните коментари:

"Иновации са това...какво разбираме ние"

"Имам чувството, че няма нито една свястна фирма или работник. Направо е отчайващо"

"Виждали ли сте проекта? Има предвидени мини островчета между паркоместата, където са позиционирани стълбовете за осветление. Отделно на снимката се вижда, че асфалта точно около основата на стълба е разкопана. Аман от хейтъри и разбирачи в тая държава"

"Според плана в тази част на платното м/у два стълба трябва да има паркоместа за успоредно на тротоара паркиране, както е на бул. Бозвели, още не са ги оформили полуостровчетата, а отстрани трябва да има тротоари с велоалеино, но и на мен ми писна от тия ремонти там вече, потроших си колата из трапищата в околните улички.."

"Събрани от всички села, всякакви хора без грам опит и знания.."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари