Разследват побой над 4-месечно бебе във Видин

0
Детето е със счупен череп и хематом, в болница "Пирогов" се борят за живота му
Детето е със счупен череп и хематом, в болница "Пирогов" се борят за живота му

Детето е със счупен череп и хематом, в болница "Пирогов" се борят за живота му

Районната прокуратура във Видин разследва случай с 4-месечно момченце, прието в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом. Детето е било доведено в лечебното заведение от майката - 39-годишна видинчанка. Оперативна група е извършила оглед на адреса в областния град, където жената живее с петте си деца.

Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда. В дома на детето е извършен оглед и са иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние.

От прокуратурата съобщиха, че до момента е установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена средна телесна повреда на 4-месечния Д.В. Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на малолетното дете. То е транспортирано за оказване на медицинска помощ в столична болница, съобщават от прокуратурата.

Детето е прието в болница "Пирогов". Състоянието му е много тежко и лекарите се борят за живота му, съобщиха от лечебното заведение.

Предстоят разпити на свидетели, в т.ч. на малолетни деца в синя стая, и назначаване на съдебномедицинска експертиза. Очаква се доклад от отдел "Закрила на детето" при Детска педагогическа стая във Видин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари