Работник е със счупен таз и гръбнак след падане от стълба в Русе

1
Пострадалият е с фрактури на таз и гръбначни прешлени, настанен за лечение в УМБАЛ Канев
Пострадалият е с фрактури на таз и гръбначни прешлени, настанен за лечение в УМБАЛ Канев Снимка: УМБАЛ "Канев"

За трудова злополука съобщава ОДМВР в Русе

На 21.02.2022г. във Второ РУ - Русе е постъпил сигнал за пострадал 48 годишен работник на търговското дружество от Русе.

Телесната увреда е причинена при падане от разтегателна стълба с три звена - от втори етаж на жилищна кооперация. Пострадалият е с фрактури на таз и гръбначни прешлени, настанен за лечение в УМБАЛ Канев  Русе. По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.       

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    999
    sprete da im rabotite
  • 5
    4
    Впечатление и Въпроси..
    Прави ми впечатление че даже и по работа свързана с обществени поръчки безопасноста на работниците които се катерят по обекти,съоръжения,висят е кръгла нула 0. ГЛЕДАХ РЕМОНТИ ПО КАНЕФФ УМБАЛ ОТДАВНА.Нямаха каски,висяха без осигуряване и т.н. Необезопасяване на работна площадка и района. Правиха шосета,наливаха асвалт.Плачевна история по оборудването като обувки специални,каски,ръкавици и т.н. Визирам работа по бул.Липник.Режещи машини,липсват защитни очила И по ремонта на площада и ремонти на ремонтите.За частните строителни компаний направо е ,нямам думи.Има инспекция по труда.Не виждат ли като отиват на работа или се правят че не виждат? Отдели в общината под носът им на площада? За какво вземат пари? Имаше отдел ОХРАНА НА ТРУДА И ЦЯЛА НАУКА ЗА СПЕЦИФИЧНИТЕ ТРУДОВИ ДЕЙНОСТИ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ОСОБЕННОСТИ? КАКВО ПРАВЯТ ОТ ИНСПЕКЦИЯТА? САМО ЧАКАТ СИГНАЛИ,А ПРОВЕРКИ ВНЕЗАПНИ,СЕЗОННИ,ГОДИШНИ,ПОСТОЯННИ? ИЛИ ГИ Е ШУБЕ ДА НЕ ИМ СЕ СКАРАТ ТЕЗИ КЪДЕ СА ГИ НАЗНАЧИЛИ? ОБЛАСТНИ КООРДИНАТОРИ РАЗНИ,ОБЩ.СЪВЕТНИЦИ,ЕДРИ ФИРМАДЖИЙ И И Т Н. ДО КОГА? Има съвестни работодатели но има и прошляци.До кога такива на пазара на труда? Отговора се крие в инспекцията по труда и местни политици.Съвет към пострадали: Винаги в спешно отделение казвайте истината,не скривайте безотговорни работодатели и организатори изпълнители и възложители.ИМАТЕ ЗАСТРАХОВКИ ТРУДОВИ ОТКАЗВАЙТЕ РАБОТА С МАШИНИ ПОВРЕДЕНИ И НЕОБЕЗОПАСЕНИ.ЛЕКАРЯТ ТРЯБВА ДА ВПИШЕ" ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА". ОТ ТОВА ТРЕПЕРЯТ БЕЗОТГОВОРНИТЕ И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА.ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЧЕШАТ ПО ЗАДНИКА И ДА СИ БЪРКАТ В НОСА.
  • 6
    3
    Екс
    Май забравихте бързо смъртта на момчето от Делта, което падна от 9 етажа. И какво стана? Фирмата я има, управителя си кара джипа, а детето вече е кости в земята.
  • 5
    2
    Климбо
    Да, ще му влезе квадратен да не превърта! Никакви инвестиции за обезопасяване! Работят, като маймунки по палми!
  • 14
    1
    Знайко
    така е като известното търговско дружество занимаващо се с монтаж на климатици и едно от най големите в града използва изключително стари стълби.Сега собственика да го яде квадратен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари