Волтова дъга порази работник в Русе

4
Младият мъж е настанен за лечение в болница с изгаряния
Младият мъж е настанен за лечение в болница с изгаряния Снимка: Кис 13

Полицията изяснява сигнал за трудова злополука, при която е пострадал мъж

Вчера в 13:49 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е получен сигнал за възникнала трудова злополука при работа с електрическо табло в производствен цех, намиращ се на адрес на ул. Св. "Димитър Басарбовски" в Русе, при която е пострадал служител /28-годишен мъж/ на външна фирма, извършваща дейности по инсталиране на фотоволатичен парк, съобщиха от полицията в Русе.

За изясняване на случая са изпратени служители на Първо РУ, а впоследствие и оперативна дежурна група на полицията. Според първоначалните данни, при работа върху въпросното табло се е получила волтова дъга, която е поразила работника и той е пострадал с изгаряния. Откаран е с екип на ЦСМП и е настанен за лечение в болница "Медика".

Местопроизшествието е посетено и от представители на инспекцията по труда. Извършен е оглед на място и е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    фсафасфас
    тъп е бил,че се е фанал да им бачка :Д
  • 8
    1
    Чувал съм, че...
    Токът не харесва две неща: слаби връзки и глупави хора.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари