Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Проблеми с ЕНЕРГО-ПРО

4
Чести прекъсвания на тока, на ден по 3-10 пъти и то само за секунда
Чести прекъсвания на тока, на ден по 3-10 пъти и то само за секунда

Чести прекъсвания на тока, на ден по 3-10 пъти и то само за секунда. Това е по трасето от Нова черна към селата Цар Самуил, Бръшлен, Бабово, Голямо Враново, Борисово, Ряхово, предполагам и по всички останали населени места в близост.

Миналата година отново цяло лято прекъсваше по минимум 5 пъти на ден и след всички сигнали, които аз и мои познати сме подавали не дойде нито екип нито взеха някакви мерки. Тази година е абсолютно същото, на около 2-3 часа има прекъсване. Миналата година се обаждах 10 пъти и отговора беше че до сега не са получавали сигнал.

Тази година обаче решиха да изпратят екип, който ни обясни, че тока прекъсва защото по трасето кацали птички и нищо не могат да направят?

Дадоха ни съвет когато ни изгори някой уред да отидем в гр. Русе в сградата на енергото и да подадем жалба? Мисля, че това е повече от несериозно. Всички електроуреди вече се побъркват, а да не говорим и за многото хора които работят от вкъщи заради пандемията.

Пиша тук с надеждата да се стигне до повече хора, и нека ако имат същия проблем да споделят. Миналата година това продължи от май до октомври...

Автор: А. Иванова
(Автор: А. Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари