Преизбраха Татяна Дончева за председател

0
Дончева е преизбрана за председател на "Движение 21" от делегатите на конгреса на политическата сила
Дончева е преизбрана за председател на "Движение 21" от делегатите на конгреса на политическата сила Снимка: Булфото

Татяна Дончева е преизбрана за председател на "Движение 21" от делегатите на конгреса на политическата сила, съобщиха от пресцентъра на партията.

На политическия форум са присъствали над 450 делегати, пише БТА.

Сред официалните гости са били посланикът на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан, представители на посолствата на САЩ, Великобритания, Швеция, председателят на БСП Михаил Миков, заместник-председателят на ДСБ Атанас Атанасов, лидерът на НПСД Корман Исмаилов, лидерът на "Глас народен" Светослав Витков, представители на партиите ДЕОС, "Обединени земеделци", "Българска социалдемокрация", ЗС "Александър Стамболийски".
Според Дончева българското общество живее в имитация на държава и това е колосален проблем. По думите й има два значими проблема - "практическото отсъствие на икономическа политика и отровен бизнесклимат".
Татяна Дончева смята, че без съдебна реформа държавата не може да продължи напред. "Ние сме едни от най-ярките защитници на идеята за радикална съдебна реформа. Наш екип работи по нов модел на съдебната система, но отчитаме реалностите, че от позицията на извънпарламентарна партия на нас не се гледа като на фактор и източник на идеи за реформата", е отбелязала тя. По думите й "Движение 21" ще подкрепи всички политически сили, които са за реална съдебна реформа.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари